Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

6.500 θέσεις εργασίας στο Δημόσιο – Οι φορείς που θα γίνουν οι προσλήψεις

Η προκήρυξη για 6.500 θέσεις εργασίας είναι σχεδόν έτοιμη να σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση ενώ στα μέσα του μήνα αναμένεται να βγει το ΦΕΚ και τον Δεκέμβριο να ξεκινήσουν οι αιτήσεις.

Οι φορείς που είναι ψηλά στη λίστα για την απορρόφηση προσωπικού είναι Δήμοι, Περιφέρειες, Νοσοκομεία, Σχολεία, Ασφαλιστικά Ταμεία και Υπουργεία.

Στον νέο διαγωνισμό, σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, θα μπορούν να συμμετέχουν όλες οι ειδικότητες του Δημοσίου από τις εκπαιδευτικές βαθμίδες της ΠΕ και της ΤΕ ακόμα και εκπαιδευτικό προσωπικό και νοσηλευτές.

Από τη λίστα των επιτυχόντων θα προκύψει μια δεξαμενή υποψηφίων από όπου θα μπορούν οι δημόσιοι φορείς να αντλούν προσωπικό όταν το χρειάζονται, χωρίς τις χρονοβόρες διαδικασίες της έκδοσης προκήρυξης μέσω ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με τον ετήσιο προγραμματισμό προσλήψεων που δημοσιεύεται κάθε Σεπτέμβριο για το 2023 υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν έως και 6500 διορισμοί δεδομένου ότι έχουν ήδη προγραμματιστεί και άλλοι διαγωνισμοί που έχουν εγκριθεί αλλά εκκρεμούν και από το 2022 διορισμοί από προκηρύξεις που αναμένονται τα οριστικά αποτελέσματα.

Πηγή: dikaiologitika.gr

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ξαναφυτεύουμε τους Καμένους Δελφικούς Ελαιώνες – Δωρεά άνω των 40.000 ελαιόδενδρα

Μια μεγάλη εκστρατεία έρχεται να συνδράμει στα κυβερνητικά μέτρα που λαμβάνονται ή θα ληφθούν μετά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *