Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

950.000€ για έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου στους Δήμους Λοκρών, Καμένων Βούρλων και Αμφίκλειας-Ελάτειας

Ξεκινούν έργα βελτίωσης οδικού δικτύου από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υπέγραψε την σύμβαση κατασκευής του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΩΝ ΛΟΚΡΩΝ, ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ – ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ», αρχικού προϋπολογισμού 950.000 ευρώ.

Αντικείμενο του έργου, το οποίο χρηματοδότησε και δημοπράτησε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, είναι η εκτέλεση εργασιών για τη βελτίωση της βατότητας και την αποκατάσταση φθορών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο περιοχών των δήμων Λοκρών, Αμφίκλειας – Ελάτειας και Καμένων Βούρλων της Π.Ε. Φθιώτιδας.

Επίσης, θα τοποθετηθούν πινακίδες επικίνδυνων θέσεων, ρυθμιστικές και πληροφοριακές, στα σημεία που θα υποδείξει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Φθιώτιδας, είτε για νέα σήμανση, όπου απαιτείται, είτε για την αντικατάσταση φθαρμένων πινακίδων.

«Παρεμβαίνουμε στο οδικό δίκτυο περιοχών των δήμων Λοκρών, Αμφίκλειας – Ελάτειας και Καμένων Βούρλων και προχωρούμε στην εκτέλεση εργασιών σε σημεία που υπέδειξαν οι τεχνικές μας υπηρεσίες. Στόχος μας, να εξαλειφθούν πιθανά αίτια πρόκλησης τροχαίων και να βελτιωθεί η προσβασιμότητα στην Π.Ε. Φθιώτιδας. Για να είμαστε όλοι μας ασφαλείς κατά τις μετακινήσεις μας, αλλά και για να είναι ασφαλές το οδικό δίκτυο για τους επισκέπτες του τόπου μας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας τόνισε:

«Προτεραιότητα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι η αλλαγή της καθημερινότητας των πολιτών, η οδική ασφάλεια, η βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσα από πράξεις. Για αυτό και προχωράμε στην βελτίωση του οδικού δικτύου, συνεχίζοντας το έργο μας, για να αλλάξουμε την όψη της περιοχής μας, αλλά και για να διευκολύνουμε την κυκλοφορία και την επισκεψιμότητα σε δήμους της Φθιώτιδας με δυναμική και προοπτικές περαιτέρω τουριστικής ανάπτυξης».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ισχυρές καταιγίδες και χιόνια – Η εξέλιξη της κακοκαιρίας [χάρτης]

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία(ΕΜΥ) εξέδωσε  επικαιροποιημένο Δελτίου καιρού. Σημαντική επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *