Breaking News

44χρονος διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας – Ιχνηλάτιση των επαφών του στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Όπως ενημερώσαμε νωρίτερα για το συγκεκριμένο περιστατικό ( διαβάστε εδώ), ο 44χρονος πήγε στο Νσοκομείο Λαμίας με υψηλό πυρετό και μετά από εξέταση των γιατρών και αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό   έκριναν ότι πρέπει να νοσηλευτεί και μάλιστα στη ΜΕΘ καθώς η κατάσταση του είναι σοβαρή.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Ο 44χρονος είναι  από τον Δήμο Καμένων Βούρλων  και συγκεκριμένα κάτοικος Καινούργιου, και με την γνωστοποίηση του περιστατικού, η Πολιτική Προστασία ενημέρωσε σχετικά:

“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο 44χρόνος διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ΓΝ Λαμίας είναι Δημότης μας.  Απ’ την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό ξεκίνησε σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υγειονομικές Υπηρεσίες η ιχνηλάτηση των επαφών του και οι οποίες άμεσα τέθηκαν σε καραντίνα. Πρόκειται για μια κρίσιμη κατάσταση για όλους μας και πρέπει τα υγειονομικά μέτρα να εφαρμοστούν πιο εντατικά από ποτέ, ώστε να συγκρατηθεί η έξαρση των κρουσμάτων και να μειωθεί η διασπορά του ιού.”

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δες επίσης

Κυρ. Πιερρακάκης: Με επιστολή του στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ζητά την επιτάχυνση των διαδικασιών για τα θύματα σε Μάτι, Μάνδρα και Τέμπη

Την επιτάχυνση των διαδικασιών, ώστε να μπει τέλος στην πολυετή ταλαιπωρία των τραυματιών και των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *