Ακολουθήστε μας στο facebook

Νοσοκομείο Λαμίας: Γεμίζει η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας – Νέα κρούσματα κορονοϊού στη Φθιώτιδα και διασωληνώσεις…

Σύμφωνα με τα νεότερα και δυστυχώς  μετά την μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων από το βράδυ της Τετάρτης 11/11/2020 και διάφορα επείγοντα περιστατικά, γεμίζουν οι ΜΕΘ του Νοσοκοεμίου Λαμίας

Η  ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας) του Νοσοκομείου Λαμίας είναι ήδη πλήρης αφού πλέον χρησιμοποιούνται και οι 8 κλίνες. 

Στη ΜΕΘ κορονοϊου η οποία διαθέτει έξι κλίνες,  έχουν ήδη καλυφθεί οι πέντε μετά την  διακομιδή περιστατικού από τη Θεσσαλία και απομένει πλέον μια κενή θέση.

Επιπρόσθετα, διασωληνώθηκε σήμερα 12/11/20202 ένας 44χρονος από τον Δήμο Καμένων Βούρλων οποίος πήγε στο νοσοκομείο δηλώνοντας ότι έχει συμπτώματα, εξετάστηκε από τους γιατρούς που έκριναν  ότι πρέπει να εισαχθεί στη ΜΕΘ.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Επίσης  γνωστοποιήθηκαν  νέα κρούσματα (από 11/11/2020) τα οποία υποβλήθηκαν σε έλεγχο στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης .

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα παιδί 3.5 ετών, ένα παλαιότερο κρούσμα στο οποίο έγινε επανέλεγχος και βρέθηκε θετικός πάλι ο άντρας, έναν 20χρονος από την Αταλάντη, ένας 23χρονος και ένας 76χρονος από την Αρκίτσα,  ένας 55χρονος από το Θεολόγο, ένας 45χρονος και ένας 55χρονος επίσης από την Αταλάντη και ένας 51χρονο από την Μαλεσίνα.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πέθανε ο γνωστός βιομήχανος Κώστας Κλιάφας

Άφησε το δικό του στίγμα στο ελληνικό “επιχειρειν”. Ο βιομήχανος  Κώστας Κλιάφας  έφυγε από την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *