Breaking News

Θεσσαλονίκη, κοριτσάκι 4 ετών έπεσε μέσα στον Θερμαϊκό την ώρα που έκανε βόλτα με τη γιαγιά του

Σοκ το πρωί της Τετάρτης (13/4) στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα κοριτσάκι 4 ετών έπεσε μέσα στον Θερμαϊκό την ώρα που έκανε βόλτα με τη γιαγιά του.

Σύμφωνα με τον Alpha το παιδάκι παρασύρθηκε από μία ισχυρή ριπή αέρα και έτσι έπεσε μέσα στη θάλασσας, προσπαθώντας να κρατηθεί στην επιφάνεια. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή ένας άνδρας που περνούσε από το σημείο αντιλήφθηκε το περιστατικό και βούτηξε για να βγάλει το παιδάκι από το νερό.

Το παιδάκι, αλλά και η γιαγιά του ήταν σε κατάσταση σοκ. Η 4χρονη δεν τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε κοντινό κατάστημα προκειμένου να την ζεστάνουν και στη συνέχεια διεκομίσθη προληπτικά στο νοσοκομείο.

www.newsbeast.gr

Δες επίσης

Ο Χρ. Σταϊκούρας στην παρουσίαση του βιβλίου «Χρόνε, στάσου» στον Δομοκό

Η τοποθέτηση Χρήστου Σταϊκούρα στην παρουσίαση του βιβλίου του Ευθύμιου Γκούμα «Χρόνε, στάσου» Ο Βουλευτής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *