Breaking News

Ακροδεξιά μετάλλαξη

Πάνος Μπόζος
Κύριε Διευθυντά

«Αν [ο Κυριάκος] ήταν λίγο πιο σκληρός, θα ήταν πιο κοντά σε αυτά που έχω εγώ στο μυαλό μου», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος!

Δεν είναι αρκετά σκληρός όταν δέρνει άοπλους αγρότες στη Λέσβο, όταν εισβάλλει στα σπίτια ανυπεράσπιστων πολιτών, όταν ξεσπιτώνει μωρομάνες και μικρά παιδιά στα Εξάρχεια, όταν κακοποιεί αλύπητα φοιτητές στα Πανεπιστήμια. Έστησε ολόκληρο παρακρατικό μηχανισμό παρακολουθήσεων, ρήμαξε τους θεσμούς, ξεπούλησε τη δημόσια περιουσία, διέλυσε το ΕΣΥ, ακρίβεια, διαφθορά και βούρκος.

 

Δεν του αρκούν; Ο Ανδρέας! Ο φανατικός νεολαίος της ΚΝΕ, ο παρ’ ολίγον αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, ο μεγάλος αδελφός του Αδ-όνειδος, «εξομολογείται« στην Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη τον καημό του, πώς δηλαδή θέλει τον Κυριάκο!

Ελεος!

Με τιμή

www.efsyn.gr

Δες επίσης

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: 8.000.000€ σε Δήμους για έργα αποχέτευσης

Νέα χρηματοδότηση 8.000.000 € σε Δήμους της Στερεάς Ελλάδας για έργα αποχέτευσης Η Περιφέρεια Στερεάς …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *