Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Εγκρίθηκε η συνέχιση της Δράσης « Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου»

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου ενημερώνει ότι εγκρίθηκε η συνέχιση της Δράσης « Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου».
Η πρόταση που κατατέθηκε στην Διαχειριστική Αρχή δέχτηκε θετική αξιολόγηση και θα χρηματοδοτηθεί από το Ε.Π. « ΔΥΤΙΚΉ ΕΛΛΑΔΑ 2021-2027» με το ποσό των 108.840,42 €.

Η Δομή εξασφάλισε την παράτασή της και την ομαλή λειτουργία της μέχρι την 31/12/2025 ,όπου θα επανεξεταστεί η συνέχισή της συγχρηματοδότησης βάσει σχετικής μελέτης αξιολόγησης.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο μέσω της λειτουργίας του ,από 20/1/2018 μέχρι και σήμερα , παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής υποστήριξης ,επισιτιστικής και υλικής βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας. Η Δομή του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου διανέμει κάθε μήνα τρόφιμα συσκευασμένα και είδη ατομικής υγιεινής σε περισσότερες από 200 οικογένειες που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Βιώνοντας μια καθημερινότητα ,όπου η οικονομική κρίση δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τις συνθήκες διαβίωσης των οικονομικά αδύνατων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων , η συνέχιση της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου κρίθηκε επιτακτική.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στην Λαμία το ξεχωριστό workshop “ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΙΛΙΑ 1.0”

Ένα workshop  στη Λαμία με τον Απόστολο Κουμαρίνο, ιδρυτή των “theSPEAKERS” και Πρωταθλητή Δημόσιας Ομιλίας, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *