Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Τμηματικές διακοπές κυκλοφορίας σε 4 κόμβους

 

Τμηματικές διακοπές κυκλοφορίας και φωτεινής σηματοδότησης σε 4 κόμβους της πόλης

 

Την Τρίτη 20/2/2024 έως και την Παρασκευή 23/2/2024 θα γίνονται εργασίες αντικατάστασης –αναβάθμισης εξοπλισμού των φωτεινών σηματοδοτών σε 4 κόμβους της πόλης ως εξής :

1) Κόμβος Κύπρου –Γ.Πλατή,Τρίτη 20/2/2024.

2) Κόμβος Λ.Φραντζή -Ναυπάκτου –Μ.Δαμασκηνού , Τετάρτη 21/2/2024.

3) Κόμβος Κολοκοτρώνη –Όθωνος, Πέμπτη 22/2/2024.

4) Κόμβος Κύπρου-Αμφικτυόνων , Παρασκευή 23/2/2024.

Κατά την διάρκεια των εργασιών θα τίθεται εκτός λειτουργίας η φωτεινή σηματοδότηση του κόμβου και θα γίνεται κατάληψη οδοστρώματος (μία λωρίδα κυκλοφορίας) .

Οι εργασίες θα εκτελεσθούν από την Ένωση ΕΤΑΙΡΕΙΏΝ «DOTSOFT A.E-EUR.ELEC .LTD» , στα πλαίσια του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΑΣ» , και η επίβλεψη γίνεται από τον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε , στα πλαίσια Προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Λαμιέων .

Οι εργασίες στοχεύουν στην βελτίωση και στον καλύτερο συντονισμό της φωτεινής σηματοδότησης και της κυκλοφορίας στην πόλη της Λαμίας , και παρακαλούνται οι δημότες μας να δείξουν την απαραίτητη κατανόηση κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πόσο επικίνδυνα είναι για την υγεία μας τα νεότερα καπνικά προϊόντα;

Γράφουν οι Δωρής Μιχαήλ Πνευμονολόγος, Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ και Νταούλη Ουρανία, Πνευμονολόγος, Επιμελήτρια Πνευμονολογικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *