Μία ακόμη συνέντευξη του Υπουργού Υγείας που θα συζητηθεί με όσα αναφέρθηκε
Για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργου Μυλωνάκη μίλησε απόψε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ εξαπέλυσε σφοδρές κατηγορίες κατά της ευρωπαίας εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου για τις δικογραφίες που έφερε σχετικά με τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Σε συνέντευξή του στο Action24, ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά της ευρωπαίας εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου, με αφορμή τις νέες δικογραφίες για τον ΟΠΕΠΕΚΕ.
Αρχικά την εγκάλεσε για διαρροές από το περασμένο φθινόπωρο ότι έρχεται νέα δικογραφία.
«Διαρροές σε θέματα που επηρεάζουν πολιτική και δημοκρατία απαγορεύονται» είπε αρχικά. «Τι θα πει φέρνω δικογραφία σε δόσεις στη Βουλή;» πρόσθεσε.
«Δεν είναι κανένας σοβαρός θεσμός η ευρωπαϊκή εισαγγελία» σημείωσε και τόνισε ότι πολιτικά παιχνίδια από την εισαγγελία απαγορεύονται.
Όταν είδε τη δικογραφία μάλιστα, αποκάλυψε ότι πήρε τηλέφωνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του είπε «εδώ κάτι παίζει, δεν είναι δικογραφία αυτή σοβαρή».
_____________
*Φωτογραφία αρχείου
Fonografos.net Ειδησεογραφικό portal Φθιώτιδας και Κεντρικής Ελλάδας



