Σάββατο , 3 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αφιέρωμα στην παραδοσιακή φορεσιά από το Παράρτημα Λιβαδειάς

“Εντύθηκε,Στολίστηκε, Στο Φόρο Κατεβαίνει”: Το ΛτΕ Παράρτημα Λιβαδειάς σε συνεργασία με το Κεντρικό Λύκειο των Ελληνίδων μας χάρισαν ένα μοναδικό ταξίδι στην ανεξάντλητη πολιτιστική κληρονομιά της πατρίδας μας – Δείτε όλη την εκδήλωση !!!

Το ΛτΕ Παράρτημα Λιβαδειάς σε συνεργασία με το Κεντρικό Λύκειο των Ελληνίδων και την φροντίδα- επιμέλεια της Α’ Αντιπροέδρου και Εφόρου Παραρτημάτων Μαρίας Παπαμάρκου και της Εφόρου Οικονομικού Μαριλένας Κουκουλίθρας μας ταξίδεψε σε ελληνικούς τόπους με γνώμονα το παραδοσιακό ένδυμα!

Ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη υποστήριξη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – ΠΕ Βοιωτίας, τον Δήμο Λεβαδέων και το Επιμελητήριο Βοιωτίας.

Θερμές ευχαριστίες στο ΔΣ, σε όλα τα μέλη μας για την άρτια εμφάνιση τους καθώς και σε όσους εργάστηκαν για τη επίτευξη αυτής της τόσο ιδιαίτερης εκδήλωσης!

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την τόσο μεγάλη προσέλευση σας και την διαρκή στήριξη δράσεων του Λυκείου Ελληνίδων Λιβαδειάς που προάγουν τα ήθη,τα έθιμα, την τέχνη και τον πολιτισμό.

Ιουλίτα Καπετανάκου Καλλιόπη Γούπιου
Πρόεδρος Γενική Γραμματέας

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στυλίδα: Δωρεάν μεταφορά δημοτών στα Λουτρά των Ψωρονερίων

  Η ενημέρωση από τον Δήμο Στυλίδας Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *