Τετάρτη , 29 Νοεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αγιασμός στο ανακαινισμένο Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης [εικ.]

 

Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης πραγματοποιήθηκε η τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Την τελετή του αγιασμού τέλεσαν οι Πανοσιολογιώτατοι Αρχιμανδρίτες π. Δημήτριος Ζελιαναίος και π. Δαμασκηνός Λάμπρου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης κ. Μιχάλης Παπανικολάου ο οποίος και ενημέρωσε το κοινό σχετικά με τις πρόσφατες εργασίες ανακαίνισης που πραγματοποιήθηκαν στο εξωτερικό και το εσωτερικό του κτιρίου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, η υποψήφια Δήμαρχος κα. Μάιτα Γιαννοπούλου και εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας ο Πανοσιολογιώτατος π. Δημήτριος Ζελιαναίος.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί σχετικά με το καλλιτεχνικό έργο του Δημοτικού Ωδείου και τα τμήματα διδασκαλίας που θα λειτουργήσουν από τους καθηγητές κ. Σταύρο Ξύνδα και κα. Μαργαρίτα Παλαιολόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης κ. Μιχάλης Παπανικολάου, ο Αντιδήμαρχος Αταλάντης κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, η Αντιδήμαρχος Οπουντίων κ. Παγώνα Δάρα, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κωνσταντίνος Ντέλιος, κ. Χρήστος Καλλής, κ. Κωνσταντίνος Σούλιας, μέλη του Δ.Σ. του ΔΩΑ, οι καθηγητές του Ωδείου κ. Σταύρος Ξύνδας, κ. Μαργαρίτα Παλαιολόγου, κ. Ερμής Σουλτανοπουλος και κ. Μιχάλης Καζάνας, ο γραμματέας του Ωδείου κ. Ιωάννης Σουλτανόπουλος, πολίτες, γονείς και μαθητές.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο εσωτερικό των ανακαινισμένων αιθουσών διδασκαλίας του Ωδείου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αυτές είναι οι επτά προφητείες της για το 2024 από τη Μπάμπα Βάνγκα

Οι περισσότεροι πιθανόν να έχετε ακούσει για την τυφλή «μάντισσα» από τη Βουλγαρία, τη Μπάμπα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *