Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο Αγράφων

Την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου τελέστηκε ο αγιασμός στο μονοθέσιο Δημοτικό Σχολείο Αγράφων για το νέο σχολικό έτος 2021-2022.

Τον αγιασμό του σχολείου και σε μια συγκινητική τελετή, τέλεσε ο εφημέριος του χωριού πατέρας Σωτήριος Σαλαμάρας και παρέστησαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αγράφων κ. Κοτρώνα Αννέτα, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Αγράφων κ. Δημητρόπουλος Χρήστος, ο Οργανωτικός Συντονιστής του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Στερεάς Ελλάδας και αρμόδιος Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Δρ. Χρίστος Μαρκαντώνης, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας Δρ. Ευαγγελία Ρόγκα, η Δασκάλα του Σχολείου κ. Μαχαίρα Δωροθέα, οι τέσσερις μαθητές του σχολείου και οι γονείς και κηδεμόνες τους.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Οι παριστάμενοι επίσημοι προσκεκλημένοι τόσο από την πλευρά της εκπαίδευσης όσο και της τοπικής αυτοδιοίκησης τόνισαν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επιδεικνύει η Πολιτεία για τη στήριξη όλων των σχολικών μονάδων των απομακρυσμένων περιοχών και των ολιγοθέσιων σχολείων και ότι όλοι από κοινού θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του σχολείου.

Ο αγιασμός του σχολείου πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση ενός σχεδόν μήνα από την έναρξη του νέου σχολικού έτους, γιατί η δασκάλα του σχολείου ανέλαβε υπηρεσία μόλις πριν μερικές ημέρες με τη δεύτερη φάση πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο στους τέσσερις μαθητές του σχολείου.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

https://www.youtube.com/watch?v=zG8Gu-_eLqs

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας: Εγκρίθηκαν νέα έργα και δράσεις για το 2023

Νέα έργα και δράσεις για το 2023 ενέκρινε και προγραμμάτισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *