Παρασκευή , 3 Φεβρουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες έκλεψαν το πετρέλαιο θέρμανσης του Γυμνασίου της Γενισέας και του Ειδικού Σχολείου Γενισέας στην Ξάνθη

Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες έκλεψαν το πετρέλαιο θέρμανσης του Γυμνασίου της Γενισέας και του Ειδικού Σχολείου Γενισέας στην Ξάνθη, με το περιστατικό να συνέβη τις προηγούμενες ημέρες που το σχολείο ήταν κλειστό.

Σύμφωνα με το xanthinews.gr, οι δράστες αφαίρεσαν 850 λίτρα από το Γυμνάσιο Γενισέας και 1000 λίτρα από το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ξάνθης προκαλώντας μάλιστα και φθορές στο λεβητοστάσιο. Ταυτόχρονα αφαίρεσαν και εργαλεία.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά, που το σχολείο γίνεται στόχος καθώς η πρώτη κλοπή είχε διαπραχθεί τον Μάιο. Για τον λόγο αυτό είχαν τοποθετηθεί αισθητήρες, ωστόσο το μοναδικό σημείο, που είχε μείνει απροστάτευτο ήταν αυτό, που «χτύπησαν» οι επιτήδειοι.

Από τη πλευρά τους, οι διευθυντές ενημέρωσαν τους γονείς για το περιστατικό και πολλοί ήταν αυτοί που δεν έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο λόγω θέρμανσης, ενώ οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης για να τοποθετηθούν κάμερες στα σχολεία.

www.newsbeast.gr

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΤΖΟΚΕΡ: Οι τυχεροί αριθμοί [κλήρωση 2553]

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  2/2/2023  η κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ (αριθμός κλήρωσης 2553) όπου μοιράζονται τουλάχιστον  600.000€ Οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *