Breaking News

Αγροτικό με δύο άτομα έπεσε σε χαράδρα

Μεγάλη και δύσκολη επιχείρηση διάσωσης

Tο απόγευμα της Κυριακής 30/8/2026 στην Ευρυτανία σημειώθηκε εκτροπή  αγροτικού οχήματος το οποίο μετά έπεσε  σε χαράδρα.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή Γαύρενα στον Άγιο Δημήτριο Αγράφων, σε ιδιαίτερα δύσβατο και απόκρημνο σημείο.

Στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν κατά την πτώση.

Ο ένας μπόρεσε να ειδοποιήσει τις Αρχές και έτσι  στήθηκε άμεσα επιχείρηση διάσωσης, πολύ δύσκολη βέβαια καθώς είναι δύσβατη η περιοχή.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρπενησίου, καθώς και ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία. Παράλληλα, συνέδραμαν αστυνομικοί και εθελοντές της περιοχής, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρισκόταν σε ετοιμότητα για την παραλαβή των τραυματιών.

Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον απεγκλωβισμό και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετά διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Καρπενησίου για ιατρική φροντίδα.

 

_____________

*Φωτογραφία αρχείου

 

Δες επίσης

Φωκίδα: Απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου 2026 και σχεδιασμός για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας

Με αφορμή την ολοκλήρωση της αντιπυρικής περιόδου 2026, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2026, στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *