Τετάρτη , 27 Ιανουαρίου 2021
Breaking News

“Ακατανόητη η απόφαση δεσμεύσεως των τραπεζικών λογαριασμών μελών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας”

Ο πρώην Υφυπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος αναφέρεται στην πρόσφατη εξέλιξη όπου δεσμεύτηκαν λογαριασμοί πρώην στελεχών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.

Δέσμευση λογαριασμών των διατελεσάντων μελών της Συνεταιριστικής Τραπέζης Λαμίας

Είναι ακατανόητο πως η επικεφαλής Αντεισαγγελεύς του Αρείου Πάγου κα Άννα Ζαϊρη (της Αρχής για τη Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες) ατεκμηρίωτα με εκκρεμούσα ακόμα στη δικαιοσύνη της υποθέσεως της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας προέβη σε μια απόφαση δεσμεύσεως των τραπεζικών λογαριασμών όλων των διατελεσάντων μελών κατά τα τελευταία έτη του Δ.Σ. της Τράπεζας.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Ευυπόληπτα άτομα της Λαμιακής Κοινωνίας  που οι περισσότεροι σήμερα είναι συνταξιούχοι και κάποιοι λίγοι επαγγελματίες μετείχαν στο Δ.Σ. χωρίς να λειτουργούν με σκοπό τη βλάβη της Τράπεζας. Ούτε ωφελήθηκε σε τίποτα κανείς εξ αυτών. Γιατί μοναδική επιδίωξη και φιλοδοξία ήταν η λειτουργία αυτού του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος επ΄ ωφελεία της τοπικής μας κοινωνίας. Και το περίεργο της απόφασης αυτής  είναι ότι και οι συνδικαιούχοι δεν μπορούν να σηκώσουν χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Όφειλε η κα. Αντεισαγγελεύς να μελετήσει καλύτερα την υπόθεση νομικά αλλά θα έπρεπε να λάβει υπόψη της την κοινωνική διάσταση του σήμερα, παραμονή των εορτών των Χριστουγέννων και εν μέσω μάλιστα πανδημίας. Αναρωτήθηκε πώς θα ζήσουν αυτοί οι συνταξιούχοι και επαγγελματίες!!!  Πού θα βρουν χρήματα για τις άμεσες βιοποριστικές τους ανάγκες? Θα πάνε για δανεικά ή θα καταφύγουν στα συσσίτια του Δήμου και της Μητροπόλεως?

Θα μπορούσατε κα. Ζαϊρη αφού θέλατε να είσαστε τόσο προπετής να κάνετε σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας, ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥ.  Γιατί τόση σπουδή?

Μπορείτε όμως να διορθώσετε αυτή την απόφασή σας τη βλαπτική για τόσα άτομα επαναδιατυπώνοντάς την με τα σωστά ελληνικά. θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα εκ μέρους των συνταξιούχων για ένδικα μέτρα και ο χρόνος των αποφάσεων αυτών είναι αρκετά μακρύς.

Στην επαγγελλόμενη εκ μέρους του κ. Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση μπορεί να μην εμπίπτουν οι αποφάσεις σας κα. Ζαϊρη αλλά τουλάχιστον η κοινωνική σας ευαισθησία θα πρέπει να θεραπεύσει την αβλεψία σας.

 

Αθανάσιος Γιαννόπουλος

Καθηγητής Χειρουργικής

τ. Υφυπουργός Υγείας

Δες επίσης

Κορονοϊός: Παγωμάρα έφερε η αύξηση των κρουσμάτων – Τι θα ανοίξει και τι όχι τη Δευτέρα

Παγωμάρα προκάλεσε στην κυβέρνηση και τις υγειονομικές αρχές η απότομη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού βάζοντας φρένο …

Ένα σχόλιο

  1. καλα τα λεει ο Γιατρός, οι μέτοχοι φταίνε!!!
    ακους εκει, να φταίνε οι διοικούντες, τι ειναι αυτα τα πράγματα και εχουμε και κυβέρνηση ΔΕΞΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *