Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αλ. Κούγιας από Λαμία: Έτοιμη μήνυση για στημένα πρωταθλήματα – “Αυτά τελειώσανε! Δεν περνάνε σε μένα. Και δεν περνάνε και στον Ολυμπιακό” [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο γνωστός ποινικολόγος και αντιπρόεδρος – νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Αλέξης Κούγιας, έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα  Λαμία – Ολυμπιακός την Κυριακή 7/4/2024.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει  ετοιμάσει μήνυση 200 σελίδων που αφορά σε στήσιμο πρωταθλημάτων, ενώ στόχος των Πειραιωτών, είναι η διάσωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Απόσπασμα των δηλώσεων:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούγια:

(*Κείμενο  δηλώσεων από sport24.gr)
“Όλοι βλέπετε πως κάτι πολύ σπουδαίο γίνεται στον Ολυμπιακό. Θέλω να μιλήσω προσωπικά γιατί νιώθω πραγματικά βεβηλωμένος, προσβεβλημένος γι αυτό που μου συνέβη την προηγούμενη Κυριακή στο γήπεδο της ΑΕΚ. Όχι μόνο νιώθω πολύ άσχημα, νιώθω σαν πραγματικά να συμβαίνει κάτι τόσο πολύ άσχημο σε αυτή τη διαδρομή μου στο ποδόσφαιρο.

Θέλω να σας πω ότι 41 ολόκληρα χρόνια υπήρξα ιδιοκτήτης ομάδω, ιστορικών ομάδων. Ποτέ δεν κατηγορήθηκα ότι έβρισα κάποιον αντίπαλο. Κάποια μεμονωμένα περιστατικά υπήρχαν πάντοτε. Αλλά το να είμαι αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, να πηγαίνω μόνος μου στο γήπεδο και ένα ολόκληρο γήπεδο να βρίζει την οικογένειά μου, την πρώην γυναίκα μου, τα παιδιά μου, εμένα προσωπικά, τη νεκρή μητέρα μου, επί δύο ώρες και στο τέλος να κάνει κι ανακοίνωση – καταγγελία η ΑΕΚ εναντίον μου. Και το χειρότερο απ’ όλα να διανέμουν video μέσω αυτού του αλήτη του Τριανταφυλλόπουλου, το οποίο δυσφημεί την προσωπικότητά μου.

Είμαι 50 χρόνια δικηγόρος. Έχω χαρίσει στη δικαιοσύνη στιγμές, οι οποίες είναι αναπανάληπτες. Όμως δεν δέχομαι ποτέ αυτό που συνέβη και ειδικά όταν έχω αυτή την ιερή θέση. Του να είμαι ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού οπουδήποτε, να είμαι ο νομικός σύμβουλος και κάποιοι να προσπαθούν να με δυσφημήσουν.

Δεν θα κάνω πίσω πουθενά. Έχω ζητήσει τα video του αγώνα. Ήδη τα έχω κοινοποιήσει στην κα. Σταμολέκα, την αθλητική δικαστή. Γιατί πραγματικά αυτή η προσβολή της προσωπικότητάς μου δεν πρόκειται να περάσει.

Κατά τα άλλα, θέλω να σας πω ότι εμείς μέσα στην εβδομάδα, λόγω του προβλημάτων με το βεβαρημένο πρόγραμμα του επαγγέλματός μου, θα κάνουμε κάτι πολύ σημαντικό να σώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εγώ, ο οργανισμός του Ολυμπιακού έχουμε ετοιμάσει μια μήνυση που φτάνει στις 200 σελίδες. Θα είναι 59 κατηγορούμενοι απ’ όλη την Ελλάδα. Αυτοί οι 59 κατηγορούμενοι έχουν στήσει όλα τα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια. Από τη Super League 1 έως τη Super League 2 και τη Γ’ Εθνική.

Υπάρχουν διαιτητές, υπάρχουν παράγοντες, υπάρχουν μπράβοι, υπάρχουν κακοποιοί. Τους έχουμε ακτινογραφήσει όλους. Θα παραδοθούν όλοι στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Δεν μπορούμε να διανείμουμε το πόνημα αυτό, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά με όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού αυτό το χρονικό διάστημα. Να ξέρετε ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει 47 πρωταθλήματα, θα πάρε κι άλλα. Το σημαντικό όμως είναι επιτέλους να σώσουμε το ποδόσφαιρο. Μάρτυρες έχουν προταθεί πολλοί σημαντικοί άνθρωποι. Πιστεύω ότι κι ο οργανισμός του ΠΑΟΚ θα προσέλθει σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε. Ήδη έχει προσέλθει ο οργανισμός του Παναθηναϊκού.

Υπάρχουν σημαντικοί άνθρωποι απ’ όλο το ποδόσφαιρο, οι οποίοι καταθέτουν, που είναι άνθρωποι ανιδιοτελείς που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Αυτά ήθελα να πω και θέλω να σας πω ότι το ποδόσφαιρο είναι το κορυφαίο κοινωνικό κίνημα παγκοσμίως. Δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα να είναι το κορυφαίο αντικοινωνικό κίνημα. Βλέπετε ότι ο κόσμος λαχταράει.Σήμερα είναι παιδάκια εδώ, οικογένειες. Πρέπει να γεμίσουμε τα γήπεδα και πραγματικά να το ξανακάνουμε αυτό που είναι η λαχτάρα του κόσμου. Εμείς οι παλιότεροι μεγαλώσαμε με αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω τα κανάλια, ειδικά τα συνδρομητικά, τα οποία έχουν βοηθήσει πολύ στην πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ειλικρινά σας λέω ότι όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού κινητοποιείται πάνω σε αυτό. Μπορεί να πάρουμε το Κύπελλο Ευρώπης, μπορεί να πάρουμε το Πρωτάθλημα. Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι ο Ολυμπιακός θα ταυτίσει αυτό που είναι από εδώ και πέρα είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο με τη δική του παρουσία και με τη δική του προσπάθεια εξυγίανσης.

Δεν είναι δυνατόν άνθρωποι που δεν έχουν τελειώσει καν το δημοτικό, άνθρωποι που σε όλη τους τη ζωή έχουν κάνει παράνομες πράξεις, άνθρωποι που στο περιβάλλον τους έχουν μόνο κακοποιούς, τους οποίους εκτελούν έξω από τα γραφεία τους, να κάνουν κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα τελειώσει αυτό!

Ο Ολυμπιακός έχει στόχο το Πρωτάθλημα, έχει στόχο να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Ευρώπης. Όμως, εκτός απ’ αυτό θέλει να εξυγιάνει και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να καταλάβετε όλοι πως αυτός είναι ο στόχος. Το να είσαι εκπρόσωπος του Ολυμπιακού είναι κάτι που μου το χρώσταγε ο Θεός, η διαδρομή μου.

Σας το λέω ευθέως: είναι απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη με ό,τι σημαίνει ο Αλέξης Κούγιας, με ό,τι σημαίνει ο οργανισμός του Ολυμπιακού. Είναι άλλο να εκπροσωπείς τη Λάρισα, την Παναχαϊκή κι άλλο να είσαι ο άνθρωπος που μιλάει για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιο κοινωνικό κίνημα, αυτό που θα κάνουμε είναι να εξυγιάνουμε το ποδόσφαιρο. Θα φύγουν οι κακοποιοί από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάθε μέρα εκτελούνται στους δρόμους της Αθήνας συνεργάτες της εγκληματικής οργάνωσης, που ο χρηματοδότης της είναι γνωστός”.

Για όσα είπε για το γήπεδο της ΑΕΚ: “Το γήπεδο είναι καταπληκτικό και μπράβο σ’ αυτόν που το έφτιαξε γιατί μόνο αυτός μπορούσε να το φτιάξει. Δεν γίνεται όμως να είναι ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού εκεί, με ό,τι σημαίνει η διαδρομή μου στο ποδόσφαιρο, μόνο και μόνο επειδή έχω καταγγείλει όλη τη βρωμιά του ποδοσφαίρου κι εν χορώ να οργανώνουν τα δύο πέταλα, να βρίζουν τη μητέρα μου τη νεκρή, να βρίζουν την πρώην γυναίκα μου, τα παιδιά μου, εμένα προσωπικά, και συγχρόνως επειδή δεν αντιδρώ, αμέσως από τις διαμπερές σουίτες να βάζουν μπράβους, τους οποίους ξέρω σε ποιανού τη συνοδεία είναι να αρχίζουν να φτύνουν, να βρίζουν και να έχουν συνεχώς δύο κάμερες πάνω μου για να κάνω μια χειρονομία. Αυτά τελειώσανε! Δεν περνάνε σε μένα. Και δεν περνάνε και στον Ολυμπιακό. Τελειώσανε!”.

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

8 συλλήψεις σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Εύβοιας για ναρκωτικά

Οκτώ (8) άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, εκ των οποίων οι πέντε ημεδαποί και οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *