Δευτέρα , 27 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Άμεση πρόσληψη εκπαιδευτικών ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του 3ου Νηπιαγωγείου Ιτέας

Ανακοίνωση από γονείς του 3ου Νηπιαγωγείου Ιτέας

Πριν ένα μήνα, με το υπ’ αρ πρωτ Ν.2.21/68 10-01-23 έγγραφό μας, οι γονείς των μαθητών του 3ου Νηπιαγωγείου Ιτέας, σας είχαμε ενημερώσει πως από την αρχή της σχολικής χρονιάς, η λειτουργία του ολοήμερου είχε διαταραχθεί, στα πλαίσια έξαρσης πολλαπλών ιογενών λοιμώξεων και επακόλουθης αναγκαστικής απουσίας των εκπαιδευτικών που νοσούσαν.

Σας καλούσαμε τότε να προβείτε στην άμεση πρόσληψη εκπαιδευτικού που θα καλύπτει αυτά τα κενά και θα διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του ολοήμερου τμήματος. Με την έγγραφη απάντησή σας, μας ενημερώσατε ότι ειδική πρόσληψη αναπληρωτή, για κάλυψη έκτακτης ολιγοήμερης απουσίας εκπαιδευτικού, δεν προβλέπεται από το νόμο.

Επανερχόμαστε σήμερα, καθώς διανύουμε την 3η συνεχόμενη εβδομάδα χωρίς ολοήμερο, λόγω ασθένειας εκπαιδευτικού και χωρίς να έχουμε κάποια ενημέρωση για το πότε θα επαναλειτουργήσει.

Και επαναλαμβάνουμε πως για εμάς, τους γονείς που εγγράψαμε τα παιδιά μας στο ολοήμερο, αποτελεί βασικό στήριγμα στον προγραμματισμό της οικογενειακής μας ζωής και της εργασίας μας, η εύρυθμη λειτουργία του. Πολλοί από έμας δεν έχουν άλλη επιλογή από το να απουσιάσουν από την εργασία τους, προκειμένου να παραλάβουν το παιδί τους, όταν η μη λειτουργία του ολοήμερου σημαίνει λήξη του σχολικού ωραρίου στη 1μμ.

Θεωρούμε αδιανόητο, γονείς και εκπαιδευτικοί, να είμαστε όμηροι οποιουδήποτε ζητήματος υγείας. Οι μεν γονείς, να τρέμουν μην αρρωστήσει ο εκπαιδευτικός και πότε θα γυρίσει- και οι δε εκπαιδευτικοί μην τυχόν ασθενήσουν και διαταραχθεί η λειτουργία όλου του ολοήμερου (περίπου 20 οικογενειών).

Καλούμε τη διεύθυνση Α΄βάθμιας εκπαίδευσης να προβεί στην άμεση πρόσληψη εκπαιδευτικών ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του ολοήμερου τμήματος.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γιατί άλλαξε ξαφνικά στάση ο Ερντογάν και επιχειρεί να συσφίξει τις σχέσεις με την Ελλάδα

Το παρασκήνιο της προσωπικής ευχαριστήριας επιστολής στον πρωθυπουργό, ανήμερα της… 25ης Μαρτίου Η εθνική επέτειος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *