Τρίτη , 30 Μαΐου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αμφίκλεια, Ελάτεια και Κάτω Τιθορέα: Καθημερινό δρομολόγιο ΚΤΕΛ προς Αθήνα και αντίστροφα

Καθημερινό δρομολόγιο ΚΤΕΛ προς Αθήνα και το αντίστροφο ξεκινά τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2023, το οποίο θα έχει ως αφετηρία τη Γραβιά στις 6:00π.μ. με ενδιάμεσους σταθμούς, μεταξύ άλλων, την Αμφίκλεια (6:25π.μ.), την Κάτω Τιθορέα (6:35π.μ.) και την Ελάτεια (6:45π.μ.) και τερματικό τον σταθμό ΚΤΕΛ Λιοσίων στην Αθήνα.

Το αντίστροφο δρομολόγιο από Αθήνα (σταθμός Λιοσίων) προς Γραβιά θα έχει αφετηρία στις 18:00.

Σημειώνει σχετικά ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας:

“Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των δημοτών μας για εξυπηρέτηση των μετακινήσεών τους προς και από την πρωτεύουσα, προχωρήσαμε στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να προστεθεί καθημερινό δρομολόγιο προς Αθήνα με επιστροφή.

Χάρη στην αγαστή συνεργασία των Δήμων Αμφίκλειας – Ελάτειας και Δελφών και των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Ν. Φθιώτιδας και Ν. Φωκίδας, τους Προέδρους των οποίων ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή τους, και μετά από συνάντησή μας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυδρόσου, όπου συναποφασίστηκε η προσθήκη του εν λόγω δρομολογίου, καταφέραμε να ικανοποιήσουμε ένα ακόμη
πάγιο αίτημα των κατοίκων.

Στο μέτρο του δυνατού, θα συνεχίσουμε να μεριμνούμε για την ικανοποιητική εξυπηρέτηση των δημοτών και επισκεπτών του Δήμου μας, που επιθυμούν να μετακινούνται προς και από τα κοντινά αστικά κέντρα.”

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Επιμνημόσυνη δέηση για τον Νίκο Παπαγεωργίου

  Επιμνημόσυνη δέηση για τον πρόωρο χαμό του ιδιαίτερα αγαπητού Νίκου Παπαγεωργίου Το Σάββατο 3 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *