Πέμπτη , 30 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αμφίκλεια: Κινητοποιήσεις των αγροτών – Στο πλευρό τους ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας

Παράσταση διαμαρτυρίας των αγροτών στην Αμφίκλεια

Ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας ενημερώθηκε για τα αιτήματα αλλά και τις κινητοποιήσεις των αγροτών της Αμφίκλειας και της ευρύτερης περιοχής 

Αναφέρει ο Δήμος σχετικά:

“Πλήρη ενημέρωση, σχετικά με την προγραμματισμένη κινητοποίηση των αγροτών στον Δήμο μας, είχε η Δημοτική Αρχή από τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Αμφίκλειας, που έχουν κάνει προσυγκέντρωση με τα τρακτέρ τους στις εγκαταστάσεις της Αγροτικής Ένωσης Αμφίκλειας.

Μεταξύ άλλων μας εξέθεσαν τα κυριότερα αιτήματά τους ζητώντας τη στήριξή μας στην παράσταση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 10:30, στην Κεντρική Πλατεία Αμφίκλειας. Ένα ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους δημότες, αγρότες και μη, προς όλους τους επαγγελματίες και φορείς του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, καθώς και της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να ενωθούν οι φωνές και οι δυνάμεις μας, σε έναν αγώνα που μας αφορά όλους.

Ο Δήμος μας, ως καθαρά αγροτικός, στηρίζεται στον πρωτογενή τομέα, με τον καθέναν από εμάς να έχει είτε στην οικογένειά του είτε στον κύκλο του αγρότες και κτηνοτρόφους. Ανθρώπους της βιοπάλης που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής μας οικονομίας.

Στεκόμαστε στο πλευρό των αγροτών μας, γιατί συμμεριζόμαστε την αγωνία, την ανασφάλεια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Αγαπάμε τα χωριά μας και θέλουμε να τα βλέπουμε ζωντανά. Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε χρηματοδοτήσεις και κίνητρα για νέους αγρότες, να στηρίξουμε την επιστροφή νέων ανθρώπων στην επαρχία και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά τους.

2/2/2023  , όλοι μαζί, στην Κεντρική Πλατεία Αμφίκλειας διεκδικούμε τα αυτονόητα. Γιατί το μέλλον του αγρότη καθορίζει και το δικό μας μέλλον!”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φωτιά σε άχυρο που ήταν φορτωμένο σε νταλίκα ξέσπασε το βράδυ στον ΣΕΑ Αλμυρού

Φωτιά σε άχυρο που ήταν φορτωμένο σε νταλίκα ξέσπασε στις 10.30 χθες το βράδυ στον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *