Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αμφίκλεια: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς – “Έκπληξη και απογοήτευση”

Για “αιφνίδια απόφαση” της διοίκησης της Τράπεζας κάνει λόγο ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας και απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Η ανακοίνωση από την Δήμαρχο κα Αθανασία Στιβακτή:

Κάλεσμα σε συγκέντρωση για το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στην
Αμφίκλεια

Μετά την αιφνίδια απόφαση της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς να κλείσει το
υποκατάστημά της στη Δημοτική Κοινότητα Αμφίκλειας, στις 7 Δεκεμβρίου 2023, την οποία πληροφορηθήκαμε με έκπληξη και απογοήτευση, σας καλούμε σε συγκέντρωση, την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 στην πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος Αμφίκλειας, για ενημέρωση και δρομολόγηση περαιτέρω ενεργειών μας, προκειμένου να αποφευχθεί το κλείσιμο του εν λόγω υποκαταστήματος.

Σας καλούμε όπως συνδράμετε στην αποφυγή μιας άδικης απόφασης, η οποία θα
πλήξει τα συμφέροντα των κατοίκων του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, αλλά και ενός μεγάλου μέρους του Δήμου Δελφών. Δεν είναι όλα ψυχροί αριθμοί και κέρδη.

Υπάρχουν και κοινωνικές ευαισθησίες. Τόσο στην Αμφίκλεια όσο και στις υπόλοιπες Κοινότητες της ευρύτερης περιοχής, απλοί πολίτες και επαγγελματίες χρησιμοποιούν το Υποκατάστημα της Πειραιώς για τις καθημερινές τους συναλλαγές. Τυχόν κλείσιμο θα υποβαθμίσει την περιοχή και θα δυσχεράνει την καθημερινότητα των δημοτών, αφού θα αναγκάζονται να μετακινούνται διαρκώς, προκειμένου να εκπληρώσουν τις συναλλαγές τους, Αν συνυπολογίσει κανείς ότι ο πληθυσμός του Δήμου μας είναι στην πλειοψηφία του γερασμένος και ότι πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν εξοικειωθεί με την τεχνολογία, αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του προβλήματος που δημιουργείται στην τοπική κοινωνία.

Η συστράτευσή σας με τους δημότες μας, αυτή την κρίσιμη στιγμή, κρίνεται
επιτακτική και η τοποθέτησή σας επιβεβλημένη, ώστε να σταματήσει η υποβάθμιση τόσο του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας όσο και συνολικά της Φθιώτιδας.

Η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας
Αθανασία Πλ. Στιβακτή

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

2η Εαρινή Χορωδιακή Συνάντηση Λαμίας

Μουσικό διήμερο στη Λαμία Το Σάββατο 20 Απριλίου ώρα 8 μ.μ. και την Κυριακή 21 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *