Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο το γήπεδο 5×5 στην Πελασγία

Το έργο παραδόθηκε στους δημότες στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών του Δήμου Στυλίδας.

Ο Δήμος Στυλίδας  ενημερώνει για την ολοκλήρωση του έργου που περιλάμβανε την αναβάθμιση του γηπέδου 5×5 στην Πελασγία και  σημειώνει ότι παρόμοιες ενέργειες/παρεμβάσεις θα συνεχιστούν σε όλο τον Δήμο.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμος Στυλίδας:

“Παραλάβαμε με μεγάλη χαρά το πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο ποδοσφαιρικό γήπεδο 5×5 στην Πελασγία που θα αποτελέσει σημείο σωματικής άσκησης και τη διασκέδασης μικρών και μεγαλύτερων κατοίκων της περιοχής.

Συνεχίζουμε μεθοδικά τα έργα συντήρησης και ανακαίνισης στους αθλητικούς χώρους σε κάθε σημείο του δήμου και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, προκειμένου να είναι σύγχρονοι και ασφαλείς.

Σε αυτό το πλαίσιο, έχουμε ανακαινίσει το τελευταίο διάστημα πολλές από τις υπάρχουσες αθλητικές υποδομές και σύντομα θα δημιουργηθούν και νέες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Στόχος μας είναι τα αθλητικά σωματεία, οι δημότες και τα παιδιά να αθλούνται σε λειτουργικούς και όμορφους χώρους και η προσπάθειά μας αυτή θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Ασφαλώς αποτελεί ζητούμενο η συντήρηση και η προστασία των αθλητικών εγκαταστάσεων προκειμένου να διατηρηθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και γι’ αυτό παρακαλούμε για την ευαισθησία και την προσοχή όλων.”

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών – Συνάντηση με τον Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Σαρακιώτη

Για ζητήματα των λιμενικών ενημερώθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γιάννης Σαρακιώτης Πραγματοποιήθηκε στη Λαμία την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *