Τρίτη , 9 Αυγούστου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας: Μεταβιβάστηκε το ακίνητο 15.000τ.μ.

Χρ. Σταϊκούρας: “ Συνεχίζουμε την προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών”

Εκδόθηκε σήμερα Πέμπτη 17/2/2022 όπως ενημερώνει το Υπουργείο Οικονομικών, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του, η μεταβίβαση του ακινήτου των 15.000 τ.μ., κυριότητας Υπουργείου Οικονομικών, εντός του πρώην Στρατοπέδου Τσαλτάκη, προς το Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτηρίων (ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ.) του Υπουργείου Δικαιοσύνης, για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας.

Υπό τον συντονισμό του Υπουργού Οικονομικών και σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ρυθμίσεις, αναφορικά με τις χρήσεις και τους όρους δόμησης του ακινήτου.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

“Οι πολύμηνες προσπάθειες για την επίλυση ενός εξαιρετικά σύνθετου ζητήματος έφεραν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Με την ίδια στοχοπροσήλωση, συνεχίζουμε την προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών στην Π.Ε. Φθιώτιδας.” δηλώνει ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

*Δελτίο Τύπου

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας: “Στήριξη των ιατρών του Νοσοκομείου Λαμίας” για καταγγελία για ασθενή με κορονοϊό που πέθανε

Στην ιστοσελίδα μας www.fonografos.net είχε δημοσιοποιηθεί μία καταγγελία που μας απεστάλη, αναφορικά με το Νοσοκομείο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *