Πέμπτη , 28 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αντικατάσταση – επέκταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στην Αμφίκλεια

Ενημερώνει για το έργο η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας κα Αθανασία Στιβακτή

“Ένα ακόμα έργο πνοής ξεκινάει για τον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, μετά τη σημερινή υπογραφή σύμβασης για την “Αντικατάσταση – επέκταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Αμφίκλειας”, συμβασιοποιημένου ποσού 495.601,59€, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

Οι εργασίες που θα γίνουν αφορούν τον εκσυγχρονισμό και την αντικατάσταση τμημάτων του δικτύου ύδρευσης της Αμφίκλειας, που ήταν πεπαλαιωμένης τεχνολογίας και υλικών, με σωλήνες από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας 3ης γενιάς, κατάλληλο για πόσιμο νερό. Πέραν της διασφάλισης της ποιότητας του νερού, οι στοχευμένες παρεμβάσεις θα εξασφαλίσουν επάρκεια πίεσης και καλύτερης υδροδότησης σε αυτό το τμήμα του οικισμού, που μέχρι πρότινος υδροδοτούνταν εις βάρος του υπόλοιπου οικισμού.

Σειρά έχουν τα δίκτυα ύδρευσης Ελάτειας και Κάτω Τιθορέας, αφού αναμένεται η έγκριση των προσυμβατικών ελέγχων από το Ελεγκτικό Συνέδριο, προκειμένου να υπογραφούν οι συμβάσεις τους το προσεχές διάστημα.

Η σκληρή δουλειά των τελευταίων τριών ετών απέδωσε καρπούς, γεγονός που μαρτυρούν οι εξελίξεις στα έργα ύδρευσης και όχι μόνο. Μετά από αγώνα δρόμου υποβάλαμε ώριμες και πλήρεις προτάσεις, οι οποίες εγκρίθηκαν, δημοπρατήθηκαν άμεσα και σήμερα συμβασιοποιούμε έργα υποδομής, απαραίτητα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας. Και συνεχίζουμε..”

*φωτογραφία αρχείου

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μακρακώμης, 29/9

  Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η για τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *