Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Χρ. Γεωργίου: Συναντήσεις σε ΕΚΑβ και ΤΟΜΥ Λαμίας

Στη συνέχεια των επισκέψεων και συναντήσεων του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, με φορείς της Δημόσιας Υγείας, ο Χρήστος-Δημήτριος Γεωργίου επισκέφτηκε στις 13-2-2024, το ΕΚΑΒ Λαμίας και τη Τ.ΟΜ.Υ. Λαμίας.

Αντικείμενο των επισκέψεων ήταν η προοπτική αλληλεπίδρασης και συνεργασίας της Περιφέρειας με τους υγειονομικούς φορείς σε επίπεδο στήριξης και επίλυσης θεσμικών και άλλων ζητημάτων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρήστος-Δημήτριος Γεωργίου εξέφρασε τη βούληση να στηριχθούν με κάθε πρόσφορο μέσο τόσο το ΕΚΑΒ Λαμίας, το οποίο θα μετατραπεί σε περιφερειακό κέντρο όσο και η Τ.ΟΜ.Υ. Λαμίας.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως την επάνδρωση των υπηρεσιών με προσωπικό αλλά και με υλικοτεχνική υποδομή, ώστε να είναι δυνατή η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών, αφού και οι δύο φορείς εξυπηρετούν άμεσα τις ανάγκες των πολιτών.

Τέλος, αναφέρθηκαν ο σχεδιασμός και οι πρακτικές που είναι αναγκαίο να ακολουθηθούν έτσι, ώστε να υπάρξει εξέλιξη στις υπηρεσίες των δυο φορέων καλύπτοντας τις ανάγκες των πολιτών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Μάρτιν Σκορσέζε ετοιμάζει μια ταινία για τον Φρανκ Σινάτρα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Variety»

Ο 81χρονος θρυλικός σκηνοθέτης θέλει να γυρίσει μια ταινία για τον θρυλικό τραγουδιστή, με πρωταγωνιστή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *