Παρασκευή , 9 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Καταγγέλλει η Αντιπολίτευση την Δημ. Αρχή του Δ. Μακρακώμης: «Παραλάβατε και πληρώσατε έργα που δεν έγιναν…» [ΒΙΝΤΕΟ]

Μία πολύ σοβαρή ερώτηση με επεκτάσεις καταγγελίας έκανε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Μακρακώμης κ. Θύμιος Παπαευθυμίου στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20/11/2022.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαευθυμίου όπως σημείωσε προς την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο, ότι παρέλαβε οριστικά προγραμματισμένο έργο – μάλιστα έργο της Δημαρχίας του κ. Παπαευθυμίου -, το οποίο το είχαν αναβάλει στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 10/8/2022 ( όπου ο κ. Παπαευθυμίου είχε δηλώσει ότι και απαρίθμησε τα έργα που δεν έχουν γίνει στην Δ.Ε. Αγίου Γεωργίου, άρα δεν μπορούν να δοθεί έγκριση για να πληρωθούν τα έργα και τότε η συμπολίτευση της Οικονομικής ανέβαλε το θέμα για να το ελέγξει–δείτε εδώ – ) και συζητήθηκε εκ νέου στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 16/11/2022, όπου η Αντιπολίτευση έλειπε.

Το θέμα αφορούσε την οριστική παραλαβή έργου οδοποιίας στον Άγιο Γεώργιο και το ποσό για το έργο έχει εκταμιευτεί στο σύνολο του αλλά δεν έχει γίνει!

«Το παραλάβαμε με την σύμφωνη γνώμη της Υπηρεσίας» απάντησε ο Δήμαρχος Δήμου Μακρακώμης.

Θ. Παπαευθυμίου: «Σας διακατέχει έπαρση…» επισήμανε μεταξύ άλλων και μετά δήλωσε «Θα δώσουμε συνέχεια σε αυτό…Να είστε προετοιμασμένοι»

Η αντιπολίτευση με βάση όσα ισχυρίζεται λοιπόν, το έργο δεν έχει γίνει, ενώ έχει πληρωθεί ο εργολάβος!

Στο www.fonografos.net μας απεστάλησαν και σχετικές φωτογραφίες, τις παραθέτουμε παρακάτω όπου φαίνεται δεν έχει γίνει έργο σχετικά με τα όσα ανέφερε ο κ. Παπαευθυμίου στις 10/8/2022.

Εφόσον και αν είναι έτσι, μιλάμε για κακοδιαχείριση και μεγάλο σκάνδαλο…. Στο οποίο ευθύνες φέρουν οι αρμόδιες Υπηρεσίες, αιρετοί, υπάλληλοι που ασχολήθηκαν σχετικά και φυσικά και ο εργολάβος που έχει πληρωθεί και δεν παρέδωσε  ολοκληρωμένο ως όφειλε το έργο.

Σε κάθε περίπτωση επειδή είναι πολύ σοβαρό το θέμα, αν δεν ισχύουν οι φωτογραφίες και έχει γίνει το έργο, να πάμε μαζί – χωρίς κάποιο κόστος- και να δούμε το έργο και να φωτογραφηθεί. Έτσι μόνο θα επιβεβαιωθεί τι έχει συμβεί και ποιοι και αν  είναι υπόλογοι.

Η καταγγελία της Αντιπολίτευσης πάντως είναι πολύ σοβαρή… Τόσο για τα έργα που δεν έγιναν, όσο και για ότι πληρώθηκαν ενώ δεν έγιναν!

Παραθέτουμε επίσης και το σχετικό άρθρο που είχαμε αναφερθεί για τα έργα αυτά.

Δείτε στο βίντεο τι ειπώθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

 

Δήμος Μακρακώμης: Απρόοπτα και σοβαρά ζητήματα στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής… [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι φωτογραφίες που μας απέστειλε η Αντιπολίτευση:

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Διανομή τροφίμων θα ξεκινήσει την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και θα ολοκληρωθεί τμηματικά έως την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου σε όλους τους Δήμους της Π.Ε. Εύβοιας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Εύβοιας για την υλοποίηση των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *