Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Απ. Γκλέτσος στο Περιφερειακό Συμβούλιο: “Μη μιλάς! Αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει.” [ΒΙΝΤΕΟ]

Συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης 16/11/2021 το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος μέσω τηλεδιάσκεψης.

Όταν η συζήτηση έφτασε στα έργα που θα πραγματοποιηθούν στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Εύβοια, ο Απόστολος Γκλέτσος τοποθετήθηκε, ζητώντας διευκρινίσεις για τα έργα τα οποία θα γίνουν και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει.

“Θέλω τώρα την δέσμευση του Περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις…” ανέφερε αρχικά  ο επικεφαλής της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης κ. Γκλέτσος.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Οι εξηγήσεις του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ.Φάνη Σπανού δεν ικανοποίησαν  τον Απόστολο Γκλέτσο και κάπου εκεί ο γνωστός ηθοποιός ..εξεράγη….

“Άσε τις εισηγήσεις Περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα”.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού κ.Ηλίας Σανίδας τότε  λέει στον Α. Γκλέτσο να αφήσει τον Περιφερειάρχη να ολοκληρώσει και είχαμε την … έκρηξη του κ. Γκλέτσου!

“Πρόεδρε άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου είπα. Άκουσε με, αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά. Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει…”, κάπου εκεί ακούγεται ο Περιφερειάρχης να λέει ” οι απειλές περισσεύουν”και ο κ. Γλέτσος να συνεχίζει:

“Εγώ δε σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια και έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι η σιωπή μου προς απάντηση σου. Γεια σου. Εγώ φεύγω αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός…”.

Δείτε το βίντεο στο χρόνο 1:49:00

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Δήμος Λαμιέων στην Ευρωπαϊκή Αποστολή «100 Κλιματικά Ουδέτερες Πόλεις μέχρι το 2030»

Ο Δήμος Λαμιέων συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Αποστολή «100 Κλιματικά Ουδέτερες Πόλεις μέχρι το 2030» Μνημόνιο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *