Τρίτη , 28 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Απαγόρευση μετακίνσηης φιλάθλων του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την λΛαμία

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα, που θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο19 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο(ΔΑΚ) Λαμίας, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική ΔιεύθυνσηΣτερεάς Ελλάδας, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:Με Απόφαση, που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού καιΑθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση τωνφιλάθλων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξηςτης δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που δεν διαθέτουν εισιτήριο, να μηνπροσέλθουν στο γήπεδο, διότι την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια τουγηπέδου θα παραμείνουν κλειστά, καθώς και για την αποφυγή άσκοπηςταλαιπωρίας τόσο των ιδίων, όσο και των φιλάθλων που διαθέτουνεισιτήριο. Τονίζεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση της Διεύθυνσης ΑστυνομίαςΦθιώτιδας, απαγορεύεται:

 Η κατοχή εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, χυμών και άλλωνροφημάτων σε γυάλινες, μεταλλικές κ.λπ. συσκευασίες, πληνπλαστικών και χάρτινων.

 Η κατοχή και ανάρτηση πανό ή πλακάτ με προκλητικό ήυβριστικό περιεχόμενο.Επίσης, θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καισυγκεκριμένα θα ισχύσει απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτωνκαθώς και διακοπή της κυκλοφορίας αυτών, από ώρα 13:00 έως καιμια ώρα μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, ως ακολούθως:

 Στην οδό Φλέμινγκ (από τη συμβολή της με την οδό ΕρυθρούΣταυρού, έως τη συμβολή της με την οδό Μαλαμίδα)

 στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συμβολή της με την οδόΦλέμινγκ, έως τη συμβολή της με την οδό Κ. Παλαμά).

Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, η κίνηση των οχημάτωνθα διεξάγεται από εναλλακτικές οδούς με την τοποθέτησηκατάλληλης σήμανσης.Σημειώνεται ότι, περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θααναπτυχθούν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνπροελέγχους.

Για αυτό τον λόγο, παρακαλούνται οι θεατές ναπροσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριοκαι έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο -πρωτότυπα), για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων,ώστε να αποφευχθεί η άσκοπη ταλαιπωρία τους.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στη Φθιώτιδα [ΦΩΤΟ]

Επισκέψεις πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός σε Καμένα Βούρλα, Άγιο Κωνσταντίνο και Λαμία Το λιμάνι του Αγίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *