Τρίτη , 28 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στην Π.Ε. Βοιωτίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) συνεχίζει τη δράση της, παραμένοντας κοντά στις ευάλωτες κοινωνικά
ομάδες που πλήττονται.

Προϊόντα ξηρά, νωπά (τυροκομικά, κρέατα), οπωρολαχανικά, ΒΥΣ, θα παραδοθούν στα καθορισμένα σημεία διανομής των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης (Δήμος Λεβαδέων, Δήμος Θηβαίων, Δήμος Αλιάρτου- Θεσπιέων, Δήμος Τανάγρας, Δήμος
Διστόμου- Αράχωβας- Αντίκυρας, Δήμος Ορχομενού) προκειμένου να διανεμηθούν στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ/ΚΕΑ, με τη συμβολή των υπευθύνων διανομής των εταίρων , τηρουμένων των μέτρων δημόσιας υγείας.

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν από τον οικείο Δήμο τους για την ώρα και τον τόπο που πρέπει να προσέλθουν για την παραλαβή των προϊόντων.

Η διανομή των προϊόντων θα ξεκινήσει την Τρίτη 21-2-2023 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 24-2-2023 σε όλους τους Δήμους της Π.Ε.Βοιωτίας, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

21-2-2023 ΤΡΙΤΗ : Δήμος Λεβαδέων, Δήμος Διστόμου-Αράχωβας, Αντίκυρας
22-2-2023 ΤΕΤΑΡΤΗ : Δήμος Θηβαίων, Δήμος Τανάγρας
23 -2-2023 ΠΕΜΠΤΗ : Δήμος Θηβαίων
24-2-2023 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : Δήμος Ορχομενού, Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων

« Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας συνεχίζει τη δράση της παραμένοντας κοντά στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες που πλήττονται . Υλοποιούμε με όλα τα μέσα το καθήκον μας απέναντι στις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας», τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Για ποια θέματα συνεδριάζει υπό τον Πρωθυπουργό, το Υπουργικό Συμβούλιο

Στις 11:00 την Τρίτη 28/3/2023 θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *