Breaking News

Απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Ατρόμητου Αθηνών στη Λιβαδειά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 02/03/2025 και ώρα 16:30, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Σημειώνεται ότι περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα αναπτυχθούν αστυνομικές δυνάμεις για την πραγματοποίηση αυστηρών προελέγχων.

Δες επίσης

“Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 αποτελεί έναν από τους λαμπρότερους σταθμούς της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Μήνυμα του Υφυπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Φωκίδας κ. Ιωάννη Μπούγα για την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *