Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

«Απαράδεκτο γεγονός η μη λειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας»

Ο Βουλευτής  Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς για την μη λειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας

 

Ο βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς μετά το νέο κρούσμα δυσλειτουργίας που παρουσιάσθηκε σήμερα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας και επειδή θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός ότι με τρείς (3) πλέον ιατροδικαστές να μην γίνονται σήμερα νεκροψίες λόγω απουσίας γραμματέως, απέστειλε κατεπείγουσα επιστολή στον αρμόδιο Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κ. Τσιάρα.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής :

«…….Παρά το γεγονός ότι η Κυβέρνηση και εσείς προσωπικά φροντίσατε να στελεχώσετε την υπολειτουργούσα Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας με δύο νέους ιατροδικαστές, το πρόβλημα παραμένει !!!
Σήμερα η Προϊσταμένη Ιατροδικαστής επικαλούμενη ασθένεια της γραμματέως έδωσε εντολή να μην γίνουν οι προγραμματισμένες και η έκτακτη νεκροψία ενός βρέφους 5 μηνών, την οποία παραπέμπει στην αντίστοιχη Υπηρεσία της Πάτρας.
Παρά το γεγονός ότι, οι δύο νέοι ιατροδικαστές προσφέρθηκαν να εκτελέσουν τα χρέη της γραμματέως η Προϊσταμένη έδωσε εντολή να μην γίνουν οι νεκροψίες.
Σας παρακαλώ δώστε άμεσα λύση γιατί η τοπική κοινωνία η οποία υφίσταται το αποτέλεσμα της αδιανόητης γραφειοκρατικής συμπεριφοράς είναι αναστατωμένη και είναι άδικο για όλους μας να δίνουμε λύση και να μην την εφαρμόζουν τα εντεταλμένα όργανα».

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η σοκαριστική ιστορία της 5χρονης που έχασε τη μάχη με τον στρεπτόκοκκο – «Μαμά νιώθω πως πεθαίνω»

Η πεντάχρονη Stella-Lily McCorkindale είχε μεταφερθεί δύο ακόμη φορές μέσα σε ένα 48ωρο στο νοσοκομείο, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *