Απάτη «μαμούθ» – «Έφαγε» 4.000.000€ από 340 επενδυτές

Συνελήφθη  40χρονη γυναίκα από την Κίνα,  στον Γέρακα Αττικής.

Η γυναίκα είχε στήσει απάτη σε βάρος επενδυτών και αναζητούνταν με διεθνές ένταλμα σύλληψης!

Η γυναίκα από την Κίνα, σύμφωνα με το newsit.gr, συνελήφθη χθες (15.06.2022) το πρωί στον Γέρακα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η 40χρονη κατηγορείται ότι είχε κατασκευάσει, στην Κίνα, επενδυτικό πρόγραμμα και εξαπάτησε 340 άτομα.

Είχε «βάλει χέρι» σε καταθέσεις αξίας άνω των 30,51 εκατομμυρίων CNY (περίπου 4.000.000 ευρώ), χωρίς την άδεια και την εξουσιοδότηση των ρυθμιστικών αρχών χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Σε βάρος της εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης των Κινεζικών Αρχών, καθώς κατηγορείται στη χώρα της για το αδίκημα της παράνομης λήψης καταθέσεων από το ευρύ κοινό με συγκαλυμμένη μορφή.

Πηγή: newsit.gr

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Δες επίσης

Στο Σχηματάρι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την  Τρίτη 19 Μαΐου 2026 Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *