Απεγκλωβίστηκε το ζευγάρι που είχε παγιδευτεί σε φαράγγι στον Γοργοπόταμο

 

Αίσιο τέλος στην μεγάλη  περιπέτεια  του ζευγαριού – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας με ελικόπτερο

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης 1/11/2023  η επιχείρηση εντοπισμού  του ζευγαριού  που είχαν εγκλωβιστεί στο φαράγγι του Γοργοποτάμου από το απόγευμα της Τρίτης 31/10/2023.

Το ζευγάρι από την Ελβετία – είναι τραυματισμένη η 29χρονη γυναίκα-  μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας με ελικόπτερο.

Σημειώνεται ότι στην πολύ δύσκολη και πολύωρη  επιχείρηση απεγκλωβισμού και διάσωσης, συμμετείχαν οι 1η, 7η και 8η ΕΜΑΚ, ελικόπτερο και με drone έγινε ο ακριβής εντοπισμό του ζευγαριού.

 

Φθιώτιδα: Περιπέτεια για ζευγάρι που έχει εγκλωβιστεί σε φαράγγι – Σε εξέλιξη η δύσκολη επιχείρηση απεγκλωβισμού και διάσωσης

Δες επίσης

10 μόνιμες θέσεις στον Δήμο Λοκρών

Στην προκήρυξη  του ΑΣΕΠ 7Κ/2026  Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2026 αρχίζει η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *