Σάββατο , 28 Ιανουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

“Από καρδιάς” ευχαριστήριο για το Νοσοκομείο Λαμίας

O  πρώην Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαμιέων κ. Ιωάννης Ρούλιας μας απέστειλε επιστολή προς δημοσιοποίηση στην οποία ευχαριστεί το Ιατρικό και το Νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για την περίθαλψη επί 5 χρόνια της μητέρας του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς το Ιατρικό και το Νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, για την άριστη φροντίδα και την περίθαλψη της μητέρας μου τα τελευταία 5 χρόνια.

Θέλω από καρδιάς και δημόσια να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους Ιατρούς Νεφρολόγους, τον Διευθυντή κο Δημήτρη Λαζάρου και τις Επιμελήτριες κα Σιμέλλα Προβατοπούλου και κα Ελένη Βαποράκη, για την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση και την αγόγγυστη παρουσία τους δίπλα στη μητέρα μου χωρίς ίχνος έπαρσης και ιδιοτέλειας.

Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω από την προσωπική μου εμπειρία ότι όλο το Νοσηλευτικό και Βοηθητικό Προσωπικό της Μ.Τ.Ν. παρείχε ανεκτίμητο έργο με υπομονή, κατανόηση, διακριτικότητα και ευγένεια.

Με ευγνωμοσύνη,

Ιωάννης Ρούλιας

τ. Αντιδήμαρχος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαμιέων

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Χρ. Σταϊκούρας για την νέα αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας

Η δήλωση του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα για την αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *