Πέμπτη , 9 Δεκεμβρίου 2021
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Αποκατάσταση του οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα – Έργο 1.800.000€ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην αποκατάσταση του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της, στο τμήμα Μαυρόλοφος-Φυλάκη-Πέρδικα προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με νέο έργο ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ που δημοπρατείται άμεσα, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Το έργο αποκαθιστά την ασφαλή οδική επικοινωνία μεταξύ των οικισμών και περιλαμβάνει παρεμβάσεις ενίσχυσης βάθρων και πρανών, παρεμβάσεις σε παλαιά οδοστρώματα, νέες ασφαλτοστρώσεις σε σημεία εκτεταμένων ζημιών καθώς και νέα κάθετη και οριζόντια (πινακίδες, διαγράμμιση) σήμανση.

«Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες αποκαθιστούμε την οδική ασφάλεια στο δίκτυο που συνδέει τους τρεις οικισμούς» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.


«Ικανοποιούμε τις ανάγκες των ανθρώπων της περιοχής για ασφαλή επικοινωνία και επενδύουμε σε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα, δημιουργούν συνθήκες ανάπτυξης και προσφέρουν θέσεις εργασίας» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Πρόσκληση στους Αιμοδότες , παλιούς και νέους λόγω των συνεχιζόμενων αυξημένων αναγκών, απευθύνει η Διοίκηση του Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Η Διοίκηση του Γ.Ν Αιτωλοακαρνανίας – Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *