Σάββατο , 28 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αστυνομία: Αποστρατεύτηκε ο Γιώργος Κανέλλος

Κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία – Αποστρατεύτηκε ο Γιώργος Κανέλλος – Του απονέμεται ο τίτλος του “Επιτίμου Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος”.

Σήμερα Τετάρτη 25/1/2023 ξεκίνησαν οι κρίσεις στην Αστυνομία.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Κρίση Αντιστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας

Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Σκούμα και τη συμμετοχή δύο (2) Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας και έκρινε τους κατωτέρω Αντιστρατήγους Αστυνομίας, ως ακολούθως:

Διατηρητέους τους:

Λάζαρο Μαυρόπουλο
Γεώργιο Δούβαλη

Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους τον Γεώργιο Γιάννινα, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Γεώργιο Κανέλλο, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος.

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Υποστρατήγων Αστυνομίας.

Ο κ. Γιώργος Κανέλλος με αξιόλογη πορεία στο Αστυνομικό σώμα, διετέλεσε με μεγάλη επιτυχία μεταξύ άλλων και Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας πριν τοποθετηθεί Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος.   

Ειδικά στην Φθιώτιδα και στην Στερεά Ελλάδα υπήρξε ένας  πολύ επιτυχημένος Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής,  κερδίζοντας επάξια  σεβασμό και αναγνώριση από όλους, συναδέρφους και πολίτες.

 

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη στον λαιμό μέσα στο σπίτι της

Μία γυναίκα, γύρω στα 60, το βράδυ της Παρασκευής  27/1/2023, την βρήκε ο σύζυγός της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *