Ακολουθήστε μας στο facebook

Αταλάντη: Η 6η Γιορτή Παράδοσης και Πολιτισμού [εικ.]

6η Γιορτή Παράδοσης και Πολιτισμού στην Πλατεία Αταλάντης Δήμου Λοκρών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «6η Γιορτή Παράδοσης και Πολιτισμού» στην Πλατεία Αταλάντης την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 στις 21:00 από τη Σχολή Χορού Baila Amor σε συνεργασία με το Δήμο Λοκρών και τον Εμπορικό Σύλλογο Αταλάντης.

Ο στόχος των διοργανωτών είναι να γίνει θεσμός το χορευτικό φεστιβάλ και να συμβάλλει στην πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής βελτιώνοντας την προσπάθεια τους κάθε χρόνο . Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα της Σχολής Baila Amor με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου τους κ. Τάσου Πενταλιού καθώς επίσης και τα χορευτικά «Χορονός» και «Χοροδιδάγματα», παρουσιάζοντας χορούς από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών κ. Δημήτριος Νικολάου και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αταλάντης κ. Μάριος Παπανικολάου. Από το Δήμο Λοκρών παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας κ. Αθανασία Βλαχομήτρου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μαρία Τζανακάκη και κ. Μιχάλης Παπανικολάου, και πολλοί κάτοικοι της περιοχής.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δεκάδες δελφίνια, βολτάρουν και πάλι στα καταγάλανα νερά του Κορινθιακού

Δεκάδες δελφίνια, βολτάρουν και πάλι στα καταγάλανα νερά του Κορινθιακού και συγκεκριμένα στον πανέμορφο Κόλπο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *