Πέμπτη , 1 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αταλάντη: Με μεγάλη συμμετοχή η εθελοντική αιμοδοσία

 

Εθελοντική αιμοδοσία στην Αταλάντη  – 49 αιμοδότες έσπευσαν να ενισχύσουν τις τοπικές τράπεζες αίματος

Οι ανάγκες αιμοδοσίας στη χώρα παραμένουν υψηλές και αυξημένες μετά την πανδημία του Covid – 19, η οποία επηρέασε αρνητικά τη συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών. Οι ανάγκες όμως για αίμα δεν σταματούν ποτέ. Αν τα αποθέματα αίματος δεν ανανεώνονται τότε δεν είναι δυνατόν να υπάρχει επάρκεια χωρίς εισαγωγές από το εξωτερικό.

Για το σκοπό αυτό Δήμος Λοκρών, η Τράπεζα Αίματος Αταλάντης και η Τράπεζα Αίματος Εξάρχου σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αταλάντης και το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών εθελοντική αιμοδοσία. Οι 49 εθελοντές αιμοδότες στην σημερινή αιμοδοσία, έδειξαν για άλλη μία φορά έμπρακτα αυξημένο αίσθημα αλληλεγγύης προσφέροντας αίμα για τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη από αίμα προκειμένου να είναι λειτουργικοί στην καθημερινότητά τους.

Στους αιμοδότες ευχήθηκε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας στη σύντομη επίσκεψη του στο χώρο της αιμοδοσίας.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο οποίος ως εθελοντής αιμοδότης συμμετείχε και ο ίδιος στην αιμοδοσία, δήλωσε: «Η εθελοντική αιμοδοσία είναι ισχυρή απόδειξη έμπρακτης αγάπης προς το συνάνθρωπο μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους αιμοδότες. Εύχομαι στο μέλλον ακόμη περισσότεροι συμπολίτες μας να τολμήσουν να γίνουν αιμοδότες».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ιούνιος!!! Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!

  1η Ιουνίου! Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!!!! Με τον Ιούνιο ξεκινά το καλοκαίρι και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *