Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αθλητικό “στολίδι” για την Λαμία οι υποδομές στο στάδιο της Καμαρίστας!

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Θύμιος  Καραΐσκος  αναφέρονται στην εξέλιξη του έργου που αφορά το στάδιο της Καμαρίστας που υλοποιείται  και θα αποτελέσει ένα πραγματικό αθλητικό στολίδι!

Χρ. Σταϊκούρας: “Από την πρώτη στιγμή ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από την σημερινή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η υλοποίηση αθλητικών υποδομών στη θέση «Καμαρίτσα» του Δήμου Λαμιέων ετέθη ως προτεραιότητα. Αυτό επιβεβαιώνεται από τη σταθερή και διαχρονική θέση και προσπάθεια, δημόσια καταγεγραμμένη, του Υπουργού Οικονομικών για το συγκεκριμένο έργο. Καθώς και από τη συστηματική συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων, ο οποίος ανέλαβε τον σχεδιασμό και την ωρίμανσή του. Σήμερα, αποφασίστηκε και εξασφαλίσθηκε η χρηματοδότηση αυτής της εμβληματικής πρωτοβουλίας.
Τις επόμενες εβδομάδες, θα δρομολογηθούν τα αναγκαία βήματα για τον προγραμματισμό και την υλοποίησή της. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα και τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Καραΐσκο για την εξαιρετική συνεργασία, στην κοινή μας προσπάθεια να πάρει το έργο το δρόμο της υλοποίησης, και να καταστεί ο πυρήνας των αθλητικών εγκαταστάσεων της Λαμίας και της Φθιώτιδας, μαζί με την ευρύτερη ανάπλαση της περιοχής. Η ολοκλήρωση αθλητικών υποδομών στη θέση «Καμαρίτσα», οι νέες πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις και το νέο Δικαστικό Μέγαρο, έργα τα οποία έχουν δρομολογηθεί τους τελευταίους μήνες, αποτελούν εμβληματικά έργα για την περιοχή μας, τα οποία εξελίσσονται με ικανοποιητικό ρυθμό. Προχωράμε, όλοι μαζί, την υλοποίησή τους, με σχέδιο, σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα.”

Ακολούθως ο Θ. Καραΐσκος δήλωσε: Ποιότητα ζωής στην πράξη……
“Ένα καινούριο γήπεδο, ένας νέος αθλητικός χώρος θα προστεθεί το προσεχές μέλλον στην πόλη μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό των Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος από τα πρώτα στάδια ανέλαβε και έφερε σε πέρας τις σχετικές πρωτοβουλίες για την ολοκλήρωση των διαδικασιών της χρηματοδότησης των αθλητικών υποδομών στη θέση «Καμαρίτσα» του Δήμου Λαμιέων.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά μας και έτσι εξασφαλίστηκε η σχετική χρηματοδότηση.
Οι αθλητικές υποδομές της Καμαρίτσας θα αποτελέσουν το νέο στολίδι του Δήμου μας, έναν τόπος χαράς, φιλίας και γιορτής.
Το καινούριο γήπεδο θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να έχουν πρό-σβαση στον αθλητισμό, που τόσο σημαντικός είναι για την ευζωία όλων.
Το ευ ζειν των δημοτών μας είναι κάτι στο οποίο εργαζόμαστε καθημερινά, με παρεμβάσεις, αναβάθμιση υπηρεσιών, αλλά και συνεργαζόμαστε για την υλοποίηση μεγάλων εμβληματικών έργων, ώστε όλοι οι Λαμιώτες, σε όλες τις γειτονιές, να έχουν πρόσβαση στην άθληση, την ψυχαγωγία, να έχουν διευκολύνσεις στις μετακινήσεις τους και όλοι να ζούμε σε μια ακόμα πιο όμορφη πόλη, μια πόλη πρότυπο ποιότητας ζωής.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η Ελλάδα αποκτά «έξυπνα» τούνελ – Το πρωτοποριακό πρόγραμμα “Smart Tunnel”

Σε απάντηση των περιβαλλοντικών, κλιματικών και ψηφιακών προκλήσεων της νέας εποχής, η Ελλάδα αποκτά «έξυπνα» …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *