Σάββατο , 12 Ιουνίου 2021
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης στη Λαμία – Ικανοποιημένος από την προετοιμασία για το Rally Acropolis

Στη Λαμία  και στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας όπου και θα φιλοξενηθούν υπηρεσίες για το Rally Acropolis,  επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής 9/5/2021 ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Υφυπουργός επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις της ΠΕΛ, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανό, τον Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραϊσκο, καθώς και τους βουλευτές ΝΔ Φθιώτιδας, Γιάννη Οικονόμου, Γιώργο Κοτρωνιά, Θέμη Χειμάρα, τους Αντιπεριφερειάρχες Θανάση Καρακάντζα, Κώστα Αποστολόπουλο, Κώστα Καραγιάννη τον Αντιδήμαρχο Πάνο Φώσκολο, αλλά και άλλους φορείς και αιρετούς,

Ο υφυπουργός κ. Αυγενάκης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη των εργασιών τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είμαστε μπροστά και από τα χρονοδιαγράμματα σημειώνοντας: “… κάνω την εκτίμηση ότι σε περίπου 20-25 μέρες όλα θα είναι έτοιμα. Μεγάλη ικανοποίηση. Όλα θα έχουν ολοκληρωθεί. Πολύ νωρίτερα από ότι είχαμε υπολογίσει. Όλα βαίνουν βάσει σχεδίου και ακόμη καλύτερα”.

Οι δηλώσεις  των Χρ.Σταϊκούρα, Φ.Σπανού και Θ.Καραϊσκου

-Χ. Σταϊκούρας : Ορθή επιλογή της κυβέρνησης το βασικό κομμάτι του αγώνα να διεξαχθεί στην Λαμία

“Η Ελλάδα με ενισχυμένη αυτοπεποίηθηση και αξιοπιστία κερδίζει. Η κυβέρνηση έθεσε υψηλούς στόχους και τους επέτυχε. Με την καθοδήγηση του πρωθυπουργού και τον συντονισμό του υφυπουργού το Ράλι Ακρόπολις διεξάγεται στην Ελλάδα. Ορθή επιλογή της κυβέρνησης είναι το βασικό κομμάτι αυτού του αγώνα να διεξαχθεί στην Στερεά Ελλάδα με έδρα την Λαμία. Αυτό σημαίνει ότι οι ευθύνες όλων μας είναι αυξημένες”.

-Φ. Σπανός : Οι ειδικές θα φροντίσουμε να είναι απόλυτα έτοιμες και πριν τον χρόνο που χρειάζεται

“Με πρώτο τον υφυπουργό και δίπλα του όλους εμάς Περιφέρεια και Δήμους συντεταγμένα κινούμαστε για την άρτια διοργάνωση του Ράλι Ακρόπολις. Η πέμπτουσία του Ράλι που είναι οι ειδικές θα φροντίσουμε να είναι απόλυτα έτοιμες και πριν τον χρόνο που χρειάζεται”.

Θ. Καραϊσκος : Είναι στοίχημα για εμάς και όλοι μαζί θα το κερδίσουμε
“Είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε τον πρωτεργάτη της έλευσης της διοργάνωσης στην χώρα μας, τον κ. Αυγενάκη τον οποίο ενημερώσαμε για τις εργασίες που γίνονται στην ΠΕΛ. Θέλω να πω ότι όταν μας έγινε η τιμή και ανακοινώθηκε η διοργάνωση του αγώνα από τη Λαμία, ανασκουμπωθήκαμε για να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις και στα χρονοδιαγράμματα που αναλάβαμε. Είναι στοίχημα για εμάς και όλοι μαζί θα το κερδίσουμε. Θα πρέπει να κάνουμε περήφανους εκείνους που μας έκαναν την τιμή και μας εμπιστεύθηκαν”.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού  στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας για το Rally Acropolis

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Απολαύστε το EURO 2021 στο il Postino στη Σπερχειάδα!!!!

H μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου στην μεγάλη οθόνη του CINEAK στο il Postino! Το  il …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *