Παρασκευή , 3 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Χαμόγελο του Παιδιού: Στο «μικροσκόπιο» εκατοντάδες ακίνητα και λογαριασμοί – Έρευνες και σε άλλα ιδρύματα

Ερευνούνται και άλλα ιδρύματα για την οικονομική διαχείρηση 

Η υπόθεση με την «Κιβωτό του Κόσμου» που έχει σοκάρει το πανελλήνιο,   φαίνεται ότι «άνοιξε τον ασκό του Αιόλου», όχι μόνο με τις καταγγελίες για τις κακοποιητικές συμπεριφορές εντός της ΜΚΟ, αλλά και σε οικονομικό επίπεδο.

Ελληνικές ελεγκτικές αρχές,  φαίνεται πως ξεκινούν έρευνες και σε άλλες μεγάλα ιδρύματα, όπως το «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» όπως αναφέρει το newsit.gr,

Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, η Κιβωτός του Κόσμου εισέπραττε μεγάλα χρηματικά ποσά με αδιαφάνεια από πολλούς πολίτες. Γεγονός που έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου προς τα φιλανθρωπικά ιδρύματα και οι Αρχές θα επιχειρήσουν με τους ελέγχους να «διορθώσουν» την κακή εικόνα που έχει δημιουργηθεί μετά τις αποκαλύψεις. Στην λίστα των ελεγκτικών αρχών βρίσκεται, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής» και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι Αρχές αναμένεται να ελέγξουν ΜΚΟ, σωματεία, φορείς και ιδρύματα που ασχολούνται με την προστασία των ανηλίκων. Προτεραιότητα όμως έχει το «Χαμόγελο του Παιδιού». Σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία που παρουσιάζονται στο Βήμα της Κυριακής, οι Αρχές ωθούνται στην έρευνα τους από τις μεγάλες δωρεές και άλλα έσοδα της τάξης 10 έως 14 εκατ. ευρώ ετησίως και τα σημαντικά πλεονάσματα της τάξης των 6 εκατ. ευρώ του Χαμόγελου του Παιδιού και 230 ακίνητα.

Σημειώνεται ωστόσο ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού», σε αντίθεση με την Κιβωτό του Κόσμου, δημοσιοποιούνται αναλυτικά οι οικονομικές δραστηριότητες της ΜΚΟ.

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

«Θα κάνει τα πάντα για την εξουσία» – Ελλάδα, Κύπρος και Συρία στο στόχαστρο του Ερντογάν

Στο επίκεντρο οι πολιτικές στρατηγικές του Τούρκου προέδρου Σε μια χρονιά που έφερε μια ανανεωμένη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *