Πέμπτη , 29 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Εντυπωσιακός στα λευκά, ο ερειπωμένος Άγιος Νικόλαος Σπερχειάδας! [ΦΩΤΟ]

Η Τοπική Κίνηση “Σπερχειάδα η πόλη της Καρδιάς μας” μας παρουσιάζει τον χιονισμένο ερειπωμένο Άγιο Νικόλαο Σπερχειάδας και οι εικόνες πραγματικά εντυπωσιάζουν!

Η κακοκαιρία “Μήδεια” κτύπησε πρόσφατα σχεδόν όλη την χώρα με χιόνια όπως και την Σπερχειάδα. Η πυκνή χιονόπτωση όταν σταμάτησε,  δημιούργησε μοναδικές εικόνες στο εμβληματικό ιστορικό μνημείο της Σπερχειάδας, όπου έχει αποτυπωθεί η θηριωδία των Ναζί με το Ολοκαύτωμα της πόλης. (Δικαιωματικά, σημειώνουμε την διεκδίκηση να χαρακτηριστεί η Σπερχειάδα ως Μαρτυρική Πόλη και ευκαιρία είναι συγκυριακά να επιτευχθεί  με την παράδοση  του μνημείου μετά την ανάπλαση του).

Ο πετρόκτιστος ερειπωμένος Άγιος Νικόλαος, ανακαινισμένος πλέον με ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του, ντύθηκε στα λευκά. Η αρμονία της πέτρας και του χιονιού δημιούργησαν πολύ όμορφες εικόνες ενώ με μία υπερβολή (;) θα μπορούσαμε να πούμε ότι “προσκύνησαν” και τα πεύκα στην χάρη  του παλιού Αγίου Νικολαου!

Η  Τοπική Κίνηση “Σπερχειάδα η πόλη της Καρδιάς μας” που δραστηριοποιείται σε ποικίλα θέματα και ζητήματα για την πόλη, δεν θα μπορούσε να μην  καταγράψει και να αναδείξει με  τις εντυπωσιακές αυτές φωτογραφίες!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Με κουλτούρα σποραδικής αποταμίευσης οι Έλληνες

Ένα νέο report δημοσιεύτηκε για το επίπεδο του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού αναδεικνύει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *