Κυριακή , 4 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας: Εκδήλωση για τα 10 χρόνια, αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Αλμπάνη

Στις 27/3/2023 συμπληρώνονται 10 χρόνια από την δημιουργία του «Κάστρου Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας», μίας δράσης που ξεχώρισε και στηρίζει την τοπική κοινωνία.

Μετά τον ξαφνικό χαμό του Γιάννη Αλμπάνη, ενός εκ των πρωτεργατών, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στη μνήμη του.

Αναφέρουν οι αρμόδιοι του «Κάστρου Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας» :

Στις 27 Μαρτίου συμπληρώνονται 10 χρόνια από την πρώτη ανοιχτή συνέλευση για τη δημιουργία του «Κάστρου Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας».

Όμως, λίγες ημέρες πριν, από τις 5 Μαρτίου θρηνούμε για την ξαφνική απώλεια του φίλου, συντρόφου και συνοδοιπόρου μας Γιάννη Αλμπάνη.
Είχε από καιρό συζητηθεί, μετά από πρόταση του Γιάννη, η διοργάνωση μιας εκδήλωσης με αφορμή τα 10 χρόνια του «Κάστρου Αλληλεγγύης». Μετά την τελευταία δυσάρεστη εξέλιξη, οι υπόλοιποι εθελοντές, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην εκδήλωση αυτή, αφιερώνοντάς την στη μνήμη του.

Η εκδήλωση προγραμματίστηκε για την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, στις 8μμ, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Λαμιέων, Λεωνίδου 9-11.

Μέσα από αυτή θέλουμε να κάνουμε έναν σύντομο απολογισμό της 10χρονης πορείας μας και να αναδείξουμε την ανεκτίμητη προσφορά του Γιάννη.

Έχουν κληθεί να συμμετάσχουν, φορείς και εθελοντές (και από άλλες πόλεις) με τους οποίους τόσα χρόνια είχαμε συνεχή επικοινωνία και κοινές δράσεις, όπως και παραγωγοί που συνεργάστηκαν μαζί μας.
Επιδίωξή μας είναι να κατατεθούν απόψεις τόσο για το παρελθόν, όσο και για τα σημερινά προβλήματα και τις προοπτικές που υπάρχουν, αλλά και για την πολύχρονη συνεργασία όλων μας,στην οποία η συμβολή και η αφοσίωση του Γιάννη ήταν καθοριστική.
Όταν το περιεχόμενο της εκδήλωσης οριστικοποιηθεί, με βάση και τις δηλώσεις συμμετοχής, θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση, με περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι εθελοντές και
η συντονιστική ομάδα
του Κάστρου Αλληλεγγύης

 

 

Λαμία: “Έφυγε” από την ζωή ο Γιάννης Αλμπάνης

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Καλοκαιρινό τουρνουά ποδοσφαίρου από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου

  Στο γήπεδο Μώλου στις  10 & 11 Ιουνίου 2023 Καλοκαιρινό τουρνουά ποδοσφαίρου συνδιοργανώνουν η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *