Breaking News

Χρ. Σταϊκούρας και Ηλ. Κυρμανίδης στο έργο της παραλιακής οδού του Αγίου Κωνσταντίνου – Προχωρά με ταχύτερους ρυθμούς

Στον Άγιο Κωνσταντίνο οι Χρ. Σταϊκούρας και Ηλ. Κυρμανίδης

Το έργο της Ανακατασκευής της παραλιακής οδού Αγίου Κωνσταντίνου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί ο Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία κ. Χρήστος Σταϊκούρας συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Καμένων Βούρλων κ. Ηλία Κυρμανίδη.

Υπενθυμίζεται ότι ξεπερνώντας αρκετά εμπόδια, κατέστη δυνατή η δημοπράτηση του έργου, τον Νοέμβριο 2023, με τη σύμβαση, αρχικού προϋπολογισμού 15,6 εκατομμυρίων ευρώ, να υπογράφεται τον Μάρτιο 2024.

Σχετικά με το έργο που αφορά στον Άγιο Κωνσταντίνο, όπως αναφέρει ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας, εξελίσσεται με ταχύτερους ρυθμούς, επιδιώκεται να επιλυθούν θέματα που άπτονται της αρχαιολογίας καθώς και με τις λιμενικές υποδομές, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται σε εξέλιξη και η αρχιτεκτονική μελέτη για ακόμα καλύτερη διαμόρφωση του χώρου”.

Δες επίσης

Επιδότηση ενοικίου μέχρι 500€ και 100% αποζημίωση για σπίτια που επλήγησαν από τις φωτιές – Ξεκινά σήμερα η αυτοψία

Ανακοινώθηκαν μέτρα της Κυβέρνησης για τους πυρόπληκτους Μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες θα ολοκληρωθεί η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *