Παρασκευή , 8 Δεκεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδόθηκαν δύο σύγχρονες σχολικές εγκαταστάσεις στη Λυκόβρυση

 

Η διοικητική παραλαβή προς χρήση δύο σύγχρονων σχολικών εγκαταστάσεων πραγματοποιήθηκε σήμερα, στη Λυκόβρυση, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Το παρών έδωσαν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, Νίκος Ταχιάος, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γεώργιος Πατούλης, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Αναστάσιος Μαυρίδης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. κ.κ. Τιμολέων Κατσίπος και Αθανάσιος Γιάνναρης, ο Πρόεδρος της αναδόχου εταιρείας ΩΜΕΓΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ, Γεώργιος Ωρολογόπουλος, καθώς και στελέχη της ΚΤ.ΥΠ.Α.Ε και της αναδόχου εταιρείας.

Πρόκειται για νέα κτίρια Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, τα οποία παραδόθηκαν από τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.». στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ειδικότερα, το έργο στοίχισε 3.4 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει την ολοκλήρωση εργασιών στα δύο κτίρια με τη μέθοδο της προκατασκευής, καθώς και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του οικοπέδου.

Το Δημοτικό Σχολείο, δύο ορόφων, περιλαμβάνει αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα συγκεντρώσεων, γραφεία διεύθυνσης, βιβλιοθήκη, κυλικείο και βοηθητικούς χώρους που επιτρέπουν την είσοδο σε ΑΜΕΑ.

Το Νηπιαγωγείο περιλαμβάνει δύο αίθουσες διδασκαλίας, έναν χώρο ανάπαυσης, γραφείο, τραπεζαρία, κουζίνα, WC νηπιαγωγών, WC νηπίων, WC AμεΑ και αποθήκη.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στη ΛΑΡΚΟ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κασσελάκης

  Όπως ενημερώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *