Breaking News

Δ. Κουφοντίνας: Τι εισηγείται η Εισαγγελία Λαμίας για την αποφυλάκιση του

Την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης του Δημήτρη Κουφοντίνα φέρεται να ζητά η αρμόδια εισαγγελέας Λαμίας.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας που έχει καταθέσει ξανά αίτημα αποφυλάκισης, αρχές  Σεπτεμβρίου συμπλήρωσε 19 χρόνια στην φυλακή, τον τελευταίο καιρό στον Δομοκό.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Η εισαγγελέας, απευθυνόμενη προς το δικαστικό συμβούλιο της Λαμίας, εισηγείται την απόρριψη του αιτήματος για υπό όρους αποφυλάκιση του πολυϊσοβίτη,  αναφέρει η ΕΡΤ,

Αξιωματούχοι, αρμόδιοι για θέματα φυλακών, σημειώνει το news247.gr, παρατηρούν ότι ο Ποινικός Κώδικας ορίζει ότι οι πολυϊσοβίτες δύνανται να αποφυλακιστούν με όρους αφού συμπληρώσουν 25 χρόνια εγκλεισμού.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η νομική εκτίμηση που διατυπώνεται από το περιβάλλον του εγκλείστου ωστόσο είναι ότι ο κρατούμενος πληροί τις προϋποθέσεις για την υφ’ όρων απόλυσή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News!

Δες επίσης

52χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του σε επιχείρηση διάσωσης δύο αναρριχητών

Έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος Πένθος στην Πυροσβεστική…. Τη ζωή του έχασε 52χρονος πυροσβέστης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *