Πέμπτη , 23 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δ. Κουτσούμπας από Λαμία: “Οι σύγχρονες λαϊκές ανάγκες πρέπει να εκπληρωθούν. Το ΚΚΕ υπερασπίζει το δίκαιο των εργαζομένων της Λαμίας, της Φθιώτιδας, όλης της χώρας”

Στη Νέα Μαγνησία Λαμίας, βρέθηκε την Καθαρά Δευτέρα  ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος στη Φθιώτιδα, Δημήτρης Κουτσούμπας, προκειμένου να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις του «Νεομαγνησιώτικου γάμου» και τα Κούλουμα που διοργανώνει ο «Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μαγνησίας».

Σε δήλωσή του ο Δ. Κουτσούμπας ανέφερε:

«Χρόνια πολλά και καλά. Καλή δύναμη και υγεία σε όλους και όλες, με αισιοδοξία, με ελπίδα για ό,τι καλύτερο, για να δυναμώσει ο αγώνας και η πάλη μας για τα δίκαια αιτήματα του λαού μας. Οι σύγχρονες λαϊκές ανάγκες πρέπει να εκπληρωθούν. Το ΚΚΕ σε αυτήν την κατεύθυνση, σε αυτή τη ρότα σταθερά βαδίζει, για να υπερασπίσει το δίκαιο των εργαζομένων της Λαμίας, της Φθιώτιδας, όλης της χώρας».

Τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, που είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στο νομό της Φθιώτιδας, συνόδευσαν οι υποψήφιοι βουλευτές ν. Φθιώτιδας Κώστας Μπασδέκης, Δήμητρα Γεροκούδη και Χρήστος Πάσουλας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Που γίνονται δωρεάν rapid test για κορονοϊό, 24/3/2023

Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα του ΕΟΔΥ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *