Πέμπτη , 2 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δ. Μακρακώμης: Σοβαρό επεισόδιο με τον Αναπληρωτή Δημάρχου κ. Π. Κοντογεώργο

Για ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο κάνει αναφορά ο Τοπικός Σύμβουλος Σπερχειάδας κ. Δημήτρης Καραντζούνης που συνέβη σε συνάντηση με θεσμικό χαρακτήρα που είχε για να παρουσιάσει μία πρόταση του στον Δήμαρχο και σε μέλη Επιτροπών.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο κ. Καραντζούνης, έγινε αποδέκτης από “απαράδεκτη, ανάρμοστη, βίαιη, συμπεριφορά με απειλές και εκβιασμούς του Αναπληρωτή Δημάρχου Δήμου Μακρακώμης κ. Πάνου Κοντογεώργου”.

Μεταξύ άλλων όπως ενημερώνει ο Τοπικός Σύμβουλος, ο Αναπληρωτής Δημάρχου «με έβρισε, με απείλησε, με εκβίασε και με έφτυσε πολλές φορές»…

Ο Τοπικός Σύμβουλος με έγγραφό του ζητά από τον Δήμο Μακρακώμης την δημόσια αποδοκιμασία της συμπεριφοράς του Αναπληρωτή Δημάρχου και να αποφανθούν σχετικά.

Σε κάθε περίπτωση τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να αποδοκιμάζονται ειδικά από θεσμικά πρόσωπα και αναμένουμε τι θα πράξει ο Δήμος Μακρακώμης, αρχικά…

Και πρέπει να το κάνει άμεσα για να σταματήσουν “πηγαδάκια” με ανακρίβειες και κακεντρέχειες… Όπως και ο κ. Κοντογεώργος εφόσον το επιθυμεί, να αναρτηθεί η τοποθέτηση του.

Αναλυτικά η επιστολή-καταγγελία:

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η Agrothessaly έβαλε τη Λάρισα στον εκθεσιακό χάρτη της χώρας

«Η Agrothessaly είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταθμούς για τον αγροτικό κόσμο της χώρας» τόνισε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *