Τρίτη , 16 Αυγούστου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Δ.Σ. Μακρακώμης: Συνεδριάζει εκ νέου, στις 3/5, μετά την αναβολή λόγω μη απαρτίας

Μετά την αναβολή λόγω μη απαρτίας – δείτε εδώ– συνεδριάζει εκ νέου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μακρακώμης

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
για τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018 και την υπ’ αριθ. Δ1α/ΓΠ.οικ.22206/15.4.2022 (ΦΕΚ Β’ 1882/16-04-2022) KYA με θέμα “Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας από τη Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 και ώρα 06:00 έως και την Κυριακή, 1 Μαΐου 2022 και ώρα 06:00”, σας προσκαλώ σε τακτική
συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδρίασης του Συνεδριακού Κέντρου “Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα” στην Κοινότητα Σπερχειάδος την 3η Μαΐου 2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00΄ μ.μ. με τους κατωτέρω τρόπους:
Α. μέσω φυσικής παρουσίας όσων συμμετεχόντων Δημοτικών Συμβούλων και Προέδρων Κοινοτήτων που είναι πλήρως εμβολιασμένοι, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 9 της ανωτέρω σχετικής αναφερόμενης ΚΥΑ ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9 της ανωτέρω σχετικής αναφερόμενης ΚΥΑ και
Β. μέσω τηλεδιάσκεψης στην περίπτωση που οι συμμετέχοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Κοινοτήτων δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή δεν έχουν νοσήσει κατά το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική αναφερόμενη ΚΥΑ,
για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα αναφερόμενα στον κατωτέρω πίνακα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Παρακαλούμε οι Δημοτικοί σύμβουλοι και οι Πρόεδροι Κοινοτήτων του Δήμου Μακρακώμης που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή δεν έχουν νοσήσει κατά το τελευταίο εξάμηνο, να το γνωστοποιήσουν στη γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου μέσω αποστολής e-mail στο f.ntzounas@dimosmakrakomis.gov.gr έως την 03η Μαΐου 2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. προκειμένου να τους αποσταλεί σχετικός σύνδεσμος για την σύνδεσή τους στην πλατφόρμα e:Presence.gov.gr και την συμμετοχή τους στην συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης.

Α/Α ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

1. ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΤΟΥΣ 2022.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

2. ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022 ΚΑΙ ΕΦΕΞΗΣ.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

3. ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΗΠΙΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ελληνική

4. ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 4 ΤΟΥ Ν. 4479/2017.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

5. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΠΙ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΑΞΩΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΙΑ ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΟ (ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ Ε=4967.934 Μ2), ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

6. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΠΙ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ κ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΑΞΩΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΙΑ ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΟ (ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ Ε=4830.961 Μ2), ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

7. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΠΙ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Β. ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΝΤΟΥ
ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΡΟΥΓΚΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

8. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ  ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

9. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2022 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

10. ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Τσελεπής Χρήστος

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μειώθηκαν τα κρούσματα κορονοϊού στη Φθιώτιδα: Πάνω από 1.150 νέα κρούσματα σε μία εβδομάδα…

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν  στη Φθιώτιδα Με βάση την σημερινή 16/8/2022 ανακοίνωση του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *