Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

ΔΕΕΠ Φθιώτιδας: Συνάντηση εργασίας του Σπ. Κωσταρά με τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού

Εποικοδομητική συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη είχε Χθές στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρος Κωσταράς

“Ο Πρόεδρος κατέθεσε στον κ. Δημητριάδη τον απολογισμό δράσης, εκδηλώσεων καθώς και των εξιδεικευμένων παρεμβάσεων του πρώτου οκταμήνου από την επανεκκίνηση της Οργάνωσης στην φθιώτιδα .

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Φθιώτιδας όπως τόνισε ο κ.Κωσταράς αξιοποιεί όλους τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας και επαφής με την κοινωνία παραδοσιακούς και σύγχρονους. Επειδή όμως τα κόμματα δεν είναι μόνο δεξαμενές σκέψης συνεχίζει την ανάδειξη ρεαλιστικών και εφαρμόσιμων προτάσεων μέσα από συλλογικές διαδικασίες με τη συμβολή όσο το δυνατόν περισσότερων μελών , εθελοντών και φίλων. Η Οργάνωση βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την Κοινωνία και τους πολίτες της Φθιώτιδας για να προβάλλει το έργο της κυβέρνησης με νηφάλιο λόγο χωρίς κραυγές επενδύοντας στο πολιτικό επιχείρημα , εξειδικεύοντας τις πρωτοβουλίες της και προβάλλοντας τα αποτελέσματα της δημόσιας πολιτικής της.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον κ. Δημητριάδη τόσο για τη συμπαράστασή του στην Οργάνωση όσο και για τις στοχευμένες πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την προώθηση και την υλοποίηση των αναπτυξιακών – σημαντικών έργων στην Φθιώτιδα ,όπως το ολοκληρωμένο σχέδιο της ΠΕΛ.,η αξιοποίηση και ανάδειξη του ιστορικού χώρου των Θερμοπυλών καθώς επίσης αναφέρθηκε στην αξιοποίση του Πάρκου των Λουτρών Υπάτης και ζήτησε την βοήθεια του κ.Δημητριάδη στις χρονοβόρες διαδικασίες του ΤΑΙΠΕΔ.

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

*ΔΕΛΤΟ ΤΥΠΟΥ  της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Φθιώτιδας

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γοργοπόταμος: Γιόρτασαν και τίμησαν την 80η επέτειο της ανατίναξης της γέφυρας [ΦΩΤΟ]

Με κάθε επισημότητα, την Κυριακή 27/11/2022 γιορτάστηκε και τιμήθηκε η 80η επέτειο της ανατίναξης της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *