Ακολουθήστε μας στο facebook

Δείτε τι επιφυλάσσουν σήμερα Τρίτη 02 Ιουλίου 2024 τα άστρα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 02 Ιουλίου 2024 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;
Η επικοινωνία αλλάζει καθώς εκφράζουμε συναισθήματα και σκέψεις με ευκολία.
Ο Ερμής περνάει στον Λέοντα επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Υποδεχόμαστε τον Ιούλιο με μία σημαντική πλανητική μετακίνηση που θα μας δώσει την δυνατότητα να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις με μεγάλη ευκολία. Επιθυμούμε να είμαστε το επίκεντρο το ενδιαφέροντος σε κάθε συζήτηση καθώς απολαμβάνουμε την προσοχή των άλλων.

Πιθανό είναι όμως να χάσουμε το μέτρο και να οδηγηθούμε σε υπερβολές και αμετροεπείς συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα. Καλό είναι να αποφύγουμε ανάλογες καταστάσεις που θα μας φέρουν σε δύσκολοι θέση και θα ενοχλήσουν έντονα το ταίρι μας ή νέο πρόσωπο που θέλει να εισβάλει στη ζωή μας. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε ότι αφορά συμφωνίες που σχετίζονται με τα ταλέντα μας καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα ενθουσιαστούν με μας και αυτά που μπορούμε να προσφέρουμε.

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο μέχρι το απόγευμα και το ι εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τους Ιχθύες μετά τα μεσάνυχτα ενισχύει την συναισθηματική σταθερότητα και την ωριμότητα.

Το μεσημέρι η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό και να οδηγήσει σε ανατροπές οικονομικών σχεδιασμών και αισθηματικών υποθέσεων. Οφείλουμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας αποφεύγοντας να αντιπαρατεθούμε έντονα με πρόσωπα που επιθυμούν να υποστηρίξουν κάθε μας προσπάθεια.

Λίγο πριν η σελήνη αποχωρήσει από τον ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα τους ιχθύες ενισχύοντας με συναισθηματισμό και φαντασία την προσωπική μας ζωή. Το απόγευμα μετακινείται στους διδύμους απογειώνοντας την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας.

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Λέοντα βοηθά να εκφράσουμε με ευκολία σκέψεις και ανησυχίες που θα γίνουν κατανοητές από το περιβάλλον μας.

Αργά το βράδυ το τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο απογειώνει την διαίσθηση και το πάθος και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε να μαγνητίσουμε ένα πρόσωπο που μπορεί να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις στην προσωπική μας ζωή.

https://www.myastro.gr

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

https://www.myastro.gr/zodia/zodia-simera.html

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αύριο το μεσημέρι αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, η Άννα Διαμαντοπούλου

Το προηγούμενο διάστημα η Α. Διαμαντοπούλου είχε δηλώσει σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *